fbpx

Οι 5 ταινίες που πρέπει να δεις έστω μια φορά αν είσαι fan της δράσης!

Όλοι μας είχαμε πορωθεί κάποια στιγμή με μια ταινία και περιμέναμε με ανυπομονησία την εμφάνιση της στη «μεγάλη οθόνη»!

Κάποιοι από εμάς, περιμέναμε πώς και πώς να κυκλοφορήσουν οι αναμενόμενες action ταινίες, βλέποντας τα trailers τους και μαθαίνοντας τα τελευταία νέα!

Πάμε να δούμε 5 από τις πιο επιτυχημένες ταινίες δράσης:

 

1
Fast & Furious 7

Ταινία ύμνος στην μνήμη του σπουδαίου Paul Walker που έφυγε τόσο πρόωρα. Συνοπτικά η περίληψη του έργου: Ο αδελφός του τραυματισμένου γκάνγκστερ, Όουεν Σο, ένας θανάσιμα επικίνδυνος Βρετανός πρώην πράκτορας, αναλαμβάνει να εκδικηθεί την παρέα του Ντομ Τορέτο.

Ο τελευταίος δέχεται την απροσδόκητη και πολύτιμη βοήθεια ενός μυστικού Αμερικανού πράκτορα, για χάρη του οποίου, όμως, πρέπει πρώτα να κλέψει μια τεχνολογικά προωθημένη συσκευή εντοπισμού από ένα διαβόητο τρομοκράτη.

  • Η ταινία γνώρισε τεράστια αναγνώριση, με εισπράξεις πάνω από 1.5 δισ δολάρια.

2
Η συμμορία των μάγων 

Ένας πράκτορας του FBI και μια αστυνομικός της Interpol προσπαθούν να αποδείξουν ότι μια ομάδα 4 «ταχυδακτυλουργών» βρίσκεται πίσω από μια σειρά ληστειών και να τους συλλάβουν.

Περιπετειώδες θρίλερ ανατροπών το οποίο –από την πλοκή μέχρι τους χαρακτήρες– περιφρονεί κάθε αληθοφάνεια.

  • Η ταινία έλαβε μικτές κριτικές αλλά είχε επιτυχία στο box office, κάνοντας έσοδα $351.7 εκατομμύρια παγκοσμίως, με προϋπολογισμό $75 εκατομμύρια

3
Captain America: Civil War

Ένα χρόνο μετά τα γεγονότα του “Η Εποχή του Ultron”, συμβαίνει ακόμα ένα διεθνές περιστατικό και πρέπει να αποφασιστεί αν θα εμπλακούν οι Εκδικητές για τη λύση του.

Ο Captain America έρχεται σε σύγκρουση με τον Iron Man και αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη διάσπαση των Εκδικητών σε δύο αντίπαλες παρατάξεις. Μία που οδηγεί ο Captain America που θέλει να ενεργεί, χωρίς κανόνες και μια άλλη που την οδηγεί ο Iron Man που υποστηρίζει τις απόψεις των πολιτικών. Και όλα αυτά καθώς ο κόσμος απειλείται από έναν νέο εχθρό. 

  • Η ταινία έλαβε πολύ καλές κριτικές, ενώ σημείωσε και πολύ μεγάλη εισπρακτική επιτυχία, φτάνοντας έσοδα που αγγίζουν τα $1,153 δισεκατομμύριο.

4
Star Wars: The Force Awakens

H απόλυτη ταινία δράσης που προκάλεσε πανικό στα κυπριακά σινεμά με την κυκλοφορία της! Πανίσχυρες ξανά, οι δυνάμεις της Αυτοκρατορίας αναζητούν τον αποσυρμένο Λιουκ Σκάιγουοκερ, τον τελευταίο ζωντανό Τζεντάι.

Το ίδιο και η Αντίσταση, ένας πιλότος της οποίας έχει βρει τον χάρτη που οδηγεί στο κρησφύγετό του. Γενικά δεν υπάρχει μέση κατάσταση με το Star Wars – είτε είσαι τρελός φαν, είτε δεν σταυρώνεις συζήτηση!

  • Ο προϋπολογισμός της ταινίας ήταν γύρω στα 200 εκατ. δολάρια, ενώ τα ακάθαριστα έσοδα, ανήλθαν στα 2 δισεκ. δολάρια!

5
The Revenant

Ταινία σταθμός στην καρίερα του σπουδαίου Leonardo di Caprio, αποτέλεσε ουσιαστικά το κλειδί που έψαχνε τόσο χρόνια στον δρόμο προς στο πολυπόθητο Όσκαρ!

Περίληψη:Το 1823, ένας βαρύτατα τραυματισμένος κυνηγός εγκαταλείπεται από τους συντρόφους του στα χιονισμένα βουνά, αλλά εκείνος καταφέρνει να επιζήσει και επιστρέφει ζητώντας εκδίκηση.

  • O προϋπολογισμός της τανίας ήταν  135 εκατ. δολάρια ενώ τα ακαθαριστα έσοδα ήταν στα 533 εκατομὐρια ένα διόλου ασήμαντο ποσό!

Εσύ είδες κάποια από αυτές τις ταινίες;

 


 

Δες επίσης: Οι 5 νέες κωμωδίες που θα θέλεις να δεις κι εσύ με την παρέα σου το 2017!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,400FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending