fbpx

Αυτά είναι τα επικρατέστερα θέματα που συζητά μια αντροπαρέα όταν βγαίνει έξω!

Ο κάθε άντρας που σέβεται τον εαυτό του, οφείλει να ανήκει σε μια, τουλάχιστον, αντροπαρέα. Και οι αντροπαρέες, με τη σειρά τους, που τιμούν το όνομα τους, πρέπει να έχουν μερικά “στανταράκιαθέματα, για να συζητούν εκείνες τις ατελείωτες ώρες της εξόδου – στο καφέ ή στην μπυραρία…

Υπάρχει περίπτωση μια ανδροπαρέα να μην ακολουθήσει την “καθιερωμένη” και να μη συζητήσει τα πιο κάτω θέματα; Απλά θα μιλούν μέχρι να εξαντλήσουν όλα τα σχετικά…

Δες πιο κάτω τις πιο δημοφιλείς αντρικές συζητήσεις:

 

1
Ποδόσφαιρο και (όλα τα σχετικά)

Από το υλικό κατασκευής της μπάλας, τις προδιαγραφές του κάθε γηπέδου, και τις λανθασμένες τακτικές των προπονητών μέχρι τα γκολ του Βαρθακούλια στον αγώνα Ατρόμητος Αξύλου – Κατσινιάουρος Καμπιού και την κατάληξη της αγαπούλλας σε υπεραγορά από το μίσος των διαιτητών!

Η πρώτη συζήτηση που γίνεται στην έξοδο, παράλληλα με την αναζήτηση τραπεζιού. Και όποιος δεν έχει κάνει τέτοια συζήτηση, είναι ψεύτης!

2
Διπλανή γυναικοπαρέα

Και κάπου εδώ μπαίνει μια μικρή παρένθεση, γιατί κάποιος από την παρέα πρόσεξε τη διπλανή γυναικοπαρέα.

Είτε για καλό, οπότε θα αρχίσουν τα τσιμπηματάκια στο στήθος, οι βαριές ανάσες κλπ., είτε για κακό, οπότε θα δείτε ξινές μούρες και κεφαλοκλειδώματα προς την άλλη κατεύθυνση.

Και όταν εμείς οι άντρες αρχίσουμε το σχολιασμό διπλανής παρέας, ούτε το Reuter μας πιάνει, ούτε το BBC!

3
Ποτό που προτιμούν οι περισσότεροι

Για να επανέλθουμε ομαλά, όμως, από την παρένθεση στη συνέχεια της συζήτησης, παίρνουμε το προϊόν που καταναλώνουμε και το αναλύουμε. Είτε είναι καφές, είτε μπύρα.

Και τα πλεονεκτήματα του, και τα μειονεκτήματα του. Και τις στατιστικές του και τις αιτίες των στατιστικών αυτών. Όλα!

4
Θεωρίες… συνομωσίας για το τι γίνεται γύρω μας

Έτσι, φτάνουμε κάπου στο 4ο – 5ο ποτήρι, όπου όλα τα προηγούμενα θέματα τα έχουμε εξαντλήσει, και πρέπει κάπως (και κυρίως κατ’ ανάγκην) να εμβαθύνουμε τη συζήτηση. Οπότε, παίρνουμε το πλέον απλό και συζητήσιμο θέμα!

Έτσι, οι (τρομερά επιστημονικές) απόψεις δίνουν και παίρνουν για τα ΠΑΝΤΑ, ανεβάζοντας τόσο το επίπεδο, που το πρώτο “Παιδιά, πάω εγώ, συνεχίζω αλλού” ακούγεται σαν η έκρηξη του αιώνα…

Εσύ ποιο άλλο θέμα συζητάς;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending