fbpx

Η πιο hot συνεργασία της Κylie Jenner γι’ αυτή τη χρονιά!

H εταιρεία καλλυντικών της Κylie Jenner, γνωστή στην αγορά με την επωνυμία “Kylie Cosmetics” ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες την συνεργασία της με την βασίλισσα των social media και αδερφή της, Kim Kardashian και έχει χαρακτηριστεί ως η πιο hot beauty συνεργασία των Kardashians και όχι μόνο!

Η ανακοίνωση έγινε μέσω ενός βίντεο – trailer που πρωταγωνιστούσαν και μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό, με ίδιο χτένισμα, styling και μακιγιάζ, προετοιμάζοντας το φανατικό κοινό και των .

Οι δύο τους φρόντισαν να ανεβάσουν το εν λόγω video – teaser μέσω των προσωπικών τους λογαριασμών στα social media με την λεζάντα ”COMING SOON! Stay tuned KKW X KYLIE COSMETICS”. Ήταν λογικό ότι με τόσους εκατομμύρια followers το εν λόγω βίντεο θα γινόταν viral μέσα σε κάτι λεπτά!

Η Kylie Jenner είχε ξανασυνεργαστεί και με άλλη αδερφή της στο παρελθόν, την Khloe Kardashian και πάλι για την προώθηση κραγιόν της εταιρείας της. H σειρά ονομαζόταν KOKO Kollection. Παρ’ όλα αυτά δεν είχε γίνει τόσο χαμός όπως τώρα με την Kim.

Mέσα από αυτή την συνεργασία, θα λανσάρουν μια καινούργια σειρά κραγιόν σε nude χρωματισμούς που επιμελήθηκε η Κim Kardashian. Η σειρά δε θα μπορούσε να αντιπροσωπεύει περισσότερο την Kim αφού όλα τα lipsticks θα είναι σε γήινες αποχρώσεις, όπως αυτά που συνηθίζει να φοράει.

Η σειρά περιλαμβάνει 4 nude κραγιόν που έχουν πιο κρεμώδη υφή, και δεν είναι matte όπως τις προηγούμενες σειρές που έβγαλε η Kylie.

To κάθε κραγιόν έχει το δικό του όνομα, και στη συγκεκριμένη περίπτωση τα ονόματα εστιάζονται γύρω από το όνομα της Κim και σε ”παρατσούκλια” που της έδωσαν από την οικογένειά της: KIM, KIMBERLY, KIKI και KIMMIE.

Η εν λόγω σειρά θα είναι στη διάθεση του κοινού επίσημα από τις 25 Απριλίου μέσω του site της εταιρείας, kyliecosmetics.com.

Εσένα πώς σου φαίνεται η συνεργασία των αδερφών Kardashian;

 


Διάβασε επίσης: Σχεδίασε τα Adidas αθλητικά σου όπως τα φαντάζεσαι!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending