fbpx

2 διαφορετικά outfits που θα λατρέψεις για όλες τις ώρες της μέρας!

Φέτος νιώθω ότι έγινα πιο shopaholic από ποτέ και θέλω συνεχώς να ψωνίζω. Κατ’ ακρίβειαν μου αρέσει ιδιαίτερα να ανακαλύπτω καταστήματα και boutiques από τα οποία βρίσκω μοναδικά και ιδιαίτερα κομμάτια!

Έτσι έπαθα και με την Calizo boutique στη Λευκωσία! Με το που μπήκα μέσα δεν ήξερα τι να πρωτοδιαλέξω! Βρήκα καταπληκτικά floral πουκάμισα και φορέματα, ruffled φορέματα και tops που είναι must-have για φέτος και φυσικά off shoulder φορέματα! Βασικά εκεί μπορείς να βρεις όλα τα τελευταία fashion trends! Και αυτό που με ενθουσιάσε περισσότερο είναι ο συνδυασμός της ποιότητας που έχει η boutique με πολύ προσιτές τιμές!

Η αλήθεια να λέγεται εγώ πήρα αρκετά πράγματα, δεν κατάφερα να αντισταθώ! Πήρα ρούχα με τα οποία δημιούργησα ένα πιο street style outfit και ακόμα ένα πιο βραδινό!

Δες τα εδώ:

1
Street style outfit

Το ρούχο που με κέρδισε με το που μπήκα στο κατάστημα ήταν η συγκεκριμένη μεταλλική pleated φούστα! Την λάτρεψα από το πρώτο λεπτό! Και επειδή ήθελα να δημιουργήσω ένα πιο street style outfit τη συνδύασα με άσπρο t-shirt και τα άσπρα sneakers μου εννοείται!

Είναι ένα outfit το οποίο κάλλιστα μπορείς να φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ, αλλά το βράδυ να το βάλεις για πιο χαλαρές καταστάσεις, όχι για ποτό. Βέβαια επειδή τις πιο βραδινές ώρες ακόμα κάνει λίγη ψύχρα, καλά κάνεις να πάρεις μαζί σου και το denim jacket το οποίο ταιριάζει απόλυτα!

Get the look:

Denim jacket

Ασημένια pleated φούστα

Άσπρο t-shirt

Ασημένια backpack

2
Simple and classic


Από την άλλη ήθελα να πάρω και κάτι που να μπορώ να το φορέσω το βράδυ που θα βγω χαλαρά για ποτό.

Έψαχνα για πολύ καιρό να βρω ένα άσπρο πουκάμισο που να είναι απλό και να με ενθουσιάσει, όπως αυτό που φοράει μια από τις αγαπημένες μου fashion bloggers, η Teresa Andres Gonzalvo. Και επιτέλους βρήκα ένα πουκάμισο ακριβώς όπως αυτό: το οποίο έχει V άνοιγμα μπροστά, είναι πιο loose και stylish!

Όσο για το τζιν, θα σας πω ότι μου άρεσε πολύ η εφαρμογή του, ενώ συνήθως δυσκολεύομαι να βρω τζιν που να μου αρέσει!

Get the look: 

Άσπρο πουκάμισο

Flare jeans

Το κατάστημα έχει συνεχώς νέες παραλαβές! Για να είσαι λοιπόν ενήμερη για όλα ακολούθησε την Calizo Boutique στο Facebook και στο Instagram. Την boutique μπορείς να την βρεις στην οδό Χρυσάνθου Μυλωνά 6B, Στρόβολος, Λευκωσία 2014, τηλέφωνο 22491328.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending