fbpx

Espadrilles: 3+1 τρόποι για να συνδυάσεις το must-have κομμάτι της εποχής!

Και ναι… Σιγά- σιγά ο καιρός μας κάνει τη χάρη να είναι ζεστός και ηλιόλουστος και έτσι βρίσκεις την ευκαιρία να φύγεις από τη μονοτονία των χειμωνιάτικων σου ρούχων!

Και σίγουρα εκεί που σκέφτεσαι πιο ανάλαφρα outfits, σου έρχονται στο μυαλό οι espadrilles! Γιατί άνοιξη και καλοκαίρι χωρίς espadrilles δε γίνονται! Γι’ αυτό πρόσθεσε το αγαπημένο σου ζευγάρι espadrilles στην γκαρνταρόμπα σου και ετοιμάσου να κλέψεις τις εντυπώσεις!

Γι’ αυτό κι εγώ για να σε βοηθήσω σου προτείνω 4 τρόπους για να συνδυάσεις τις espadrilles σου για ένα stylish look!

Δες εδώ πώς να τις συνδυάσεις:

1
Με τζιν

Μπορείς να συνδυάσεις αυτού του είδους τις espadrilles με τα αγαπημένα σου high-waisted mom jeans και ένα απλό top από πάνω για ένα πιο casual και άνετο look!

Get the look:

Espadrilles

2
Με shorts

Τις espadrilles σου σε πιο γήινες αποχρώσεις μπορείς να τις συνδυάσεις με denim shorts και ένα άσπρο simple top. Πάρε και την shoulder bag σου σε κόκκινο ή άλλο παστέλ χρώμα (όπως πιο πάνω) και δημιούργησε ένα πολύ ωραίο street style outfit!

Get similar espadrilles:

Espadrilles

3
Με black and white outfit

Ποιος είπε ότι το μαύρο χρώμα το φοράς μόνο τον χειμώνα; Συνδύασε τις μαυρό-ασπρες espadrilles σου με total black outfit ή με μαυρό-άσπρο outfit και θα είναι ένας πολύ ωραίος και κομψός συνδυασμός.

Get similar espadrilles:

Tie up leg espadrilles 

4
Με φόρεμα

Για κάτι πιο επίσημο ή και βραδινό, επέλεξε ένα ruffled φόρεμα συνδυασμένο με τις wedge espadrilles σου και θα εντυπωσιάσεις! Θα δημιουργήσεις ένα πολύ ωραίο και chic outfit!

Get similar espadrilles:

Wedge espadrilles sandals 

Εσύ ποιο στυλ θα επέλεγες;

 


Διάβασε επίσης: Δες πώς να συνδυάσεις το off shoulder top σου!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending