fbpx

Με νίκη πανηγύρισε τον τίτλο το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο!

Άλλη μια νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό του το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου που επικράτησε στην τελευταία αγωνιστική του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Χάντμπολ του Πανεπιστημίου Κύπρου (18-26) κλείνοντας έτσι πανηγυρικά την σεζόν!

Πολύ όμορφο ήταν το παιχνίδι που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Κύπρου με τις 2 ομάδες να κυνηγούν την νίκη αλλά και το θέαμα. Δυνατές μονομαχίες, ψηλές εντάσεις και τεχνική ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά του αγώνα.

Από την άρχη έδειξαν τις διαθέσεις τους οι 2 ομάδες αφού από τις πρώτες επιθέσεις φάνηκε πως θα βλέπαμε καλό παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι του Ευρωπαϊκού θέλησαν να μπουν δυνατά με σκοπό να εξασφαλίσουν άλλη μια νίκη ενώ από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι είχαν σκοπό να βάλουν δύσκολα στους πρωταθλητές και τα κατάφεραν σε πολύ μεγάλο βαθμό. Έτσι, το ημίχρονο έκλεισε στο 7-13 για τους πορτοκαλί.

Παρόμοια η εικόνα του αγώνα και στο δεύτερο ημίχρονο με τις άμυνες όμως να είναι πιο ανοιχτές κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να δούμε και περισσότερα τέρματα. Το Ευρωπαϊκό διατηρούσε συνεχώς ένα προβάδισμα 6-7 τερμάτων αφού όσο και να προσπάθησαν οι κυανόλευκοι δεν κατάφεραν να ψαλιδίσουν κι άλλο την διαφορά. Έτσι, με την λήξη του παιχνιδιού ο φωτεινός πίνακας έγραφε 18-26 υπέρ των φιλοξενούμενων που τελείωσαν το πρωτάθλημα πρώτοι και αήττητοι. Το Πανεπιστήμιο Κύπρου, από την άλλη, για ακόμα μια χρονιά έδειξε πως διαθέτει αξιόμαχη ομάδα εξασφαλίζοντας την δεύτερη θέση.

Πανεπιστήμιο Κύπρου: Καϊλή Μ., Αρτεμίου Ρ., Μακρής Κ., Πάττουρας Ν., Χρυσάνθου Τ., ΤΖουβάς Ο., Καρακώστας Δ., Κουτσογιάννης Χ., Ρούσος Π., Χρυσάνθου Γ., Μινασίδης Τ., Κυρατζής Λ., Χρυσάνθου Α., Κυρμιζή Ν.

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Νικηφόρου Δ., Κωνσταντινίδου Γ., Ιωαννίδης Γ., Κουρτανίζε Τζ., Κεραμιδάς Κ., Παπαγιάννης Α., Πολυδώρου Ε., Ανδρέου Γ., Ναθαναήλ Α., Βασιλείου Μ., Καρκαλάτος Ν., Πέτρου Δ., Κυπριανού Ξ., Λιβέρης Φ., Καραϊμοζοπουλος Δ., Μάντζος Η.

Φωτογραφικό υλικό του αγώνα στη σελίδα μας στο Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending