fbpx

3+1 τρόποι για να κάνεις το αγαπημένο σου τζιν ακόμα πιο stylish!

Αγαπώ τα jeans! Το ίδιο πιστεύω και εσύ. Γι αυτό έψαξα και βρήκα 3 υπέροχους τρόπους με τους οποίους μπορείς να διαμορφώσειςδιαφοροποιήσεις το αγαπημένο σου τζιν και να το κάνεις ιδιαίτερο, μοναδικό και φυσικά in fashion.

Δες εδώ πώς:

1
Πρόσθεσε φερμουάρ

Ναι ναι. Πάρε φερμουάρ με χρώμα η χωρίς και δημιούργησε διάφορες επιφάνειες στο τζιν σου. Μπορείς να το προσθέσεις στο κάτω μέρος του jean σου ή εναλλακτικά στο πάνω δίνοντας μια αίσθηση  layering.

2
 Κόλλησε τα αγαπημένα σου patches stickers

Ήταν πολύ in-fashion πέρσι και συνεχίζουν να είναι και φέτος στη μόδα. Μπορείς λοιπόν να αγοράσεις τα αγαπημένα σου stickers και στάμπες, από διάφορα πολυκαταστήματα ή ακόμη και από online σελίδες και να δημιουργήσεις ένα υπέροχο τζιν.

3
 Πρόσθεσε μερικούς Κρίκους

Θα τους δεις να αποτελούν το τελευταίο trend σε hairstyles και σε κόσμημα. Τώρα ήρθε η ώρα να τους προσθέσεις και στο τζιν σου. Αν έχεις ένα τζιν το οποίο έχει σκιστεί αρκετά και σκεφτόσουν να μην το ξανά φορέσεις, τώρα να ξέρεις ότι μπορείς να καλύψεις κάποιο μέρος του τζιν με τους κρίκους αυτούς. Ένα είναι το σίγουρο, δε θα περάσεις απαρατήρητη!

4
Πρόσθεσε κορδέλα 

Μια από τις τελευταίες τάσεις στα jeans είναι να περνάς μέσα από τα σκισίματα ή τους κρίκους που εσύ πρόσθεσες, την αγαπημένη σου κορδέλα ή σχοινί! Μην περάσεις την κορδέλα από όλους τους κρίκους γιατί είναι πολύ πιο stylish με αυτό τον τρόπο!

Λοιπόν εσύ πώς θα διαμορφώσεις το αγαπημένο σου τζιν;

 


Διάβασε επίσης: 5+1 ισχυρές τάσεις στα γυναικεία jeans για το 2017!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending