fbpx

Best looks: Οι πιο καλοντυμένοι αυτής της εβδομάδας!

Αυτή την εβδομάδα κάνοντας scroll down στις tagged φωτογραφίες του StudentLife Trends, βρήκα πολύ ωραία και πολύ στυλάτα outfits και accounts στο Instagram! Παρ’ όλα αυτά ξεχώρισα 3 άτομα τα οποία μου έκαναν κλικ για τον τρόπο που συνδύασαν είτε το παντελόνι τους, είτε το σακάκι τους!

Μην ξεχνάς ότι μπορούμε να εντοπίσουμε και το δικό σου fashionable outfit! Το μόνο που χρειάζεται είναι να μας κάνεις tag στις φωτογραφίες σου ή να χρησιμοποιήσεις το hashtag #studentlifetrends. Βέβαια αν είναι κλειδωμένο το profile σου στο Instagram τότε δε θα μπορούμε να δούμε τη δική σου φωτογραφία! Η φωτογραφία σου να μην είναι selfie, αλλά ολόσωμη!

Δες εδώ τα best looks αυτής της εβδομάδας:

Η Γεωργία δημιούργησε ένα πολύ ωραίο chic και ταυτόχρονα casual outfit! Το chic το έγραψα γιατί συνδύασε τα πολύ όμορφα beige sneakers της με blazer! Η απόχρωση που έχει το blazer της είναι ίσως η αγαπημένη μου απόχρωση του μπλε. Μου άρεσε πολύ που το συνδύασε με ripped jeans και άσπρο μακρύ t-shirt από μέσα!

Moυ αρέσει πολύ να βλέπω άντρες που ξέρουν να συνδυάζουν το άσπρο παντελόνι τους! Αυτή η απλότητα στο look του Λάμπρου είναι που το κάνει και ξεχωρίζει! Πολύ σωστά γύρισε το παντελόνι του και το έκανε να φαίνεται πιο cropped γιατί είναι ιδανικό για τώρα την άνοιξη! Το συνδύασε και πολύ ωραία με τα άσπρα sneakers του και το γκρίζο top του!

3
Άντρεα (Instagram: zovlii)

Ένα πολύ ιδιαίτερο outfit από την Άντρεα! Μου άρεσε πολύ ο τρόπος που συνδύασε το flare παντελόνι της με τα άσπρα sneakers της και άσπρο off shoulder top. Η lace up λεπτομέρεια που έχει στο πλάι το παντελόνι το κάνει και ξεχωρίζει! Της ταιριάζει πολύ και το μακιγιάζ που έκανε σε πιο γήινες και καφέ αποχρώσεις!

Δες κι εσύ τον εαυτό σου ανάμεσα στα weekly best looks,
χρησιμοποιώντας το hashtag,
#studentlifetrends!

 


Διάβασε επίσης: Best looks – Οι πιο καλοντυμένοι αυτής της εβδομάδας!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending