fbpx

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα στοιχήματα στο κύπελλο Κύπρου!

Τα πρωταθλήματα φτάνουν στο τέλος τους και πλησιάζουν και τελικοί κυπέλλων! Πολλοί είναι αυτοί που προτιμούν τη συγκεκριμένη περίοδο για να παίξουν κάποιο στοίχημα αφού κάποιες ομάδες είναι αδιάφορες και κάποιες τα δίνουν όλα στο τέλος για να σωθούν.

Βρήκαμε τις στοιχηματικές προβλέψεις μέσω του Stoiximan.com.cy για τους πρώτους αγώνες των ημιτελικών του κυπέλλου Κύπρου και σας παρουσιάζουμε τις καλύτερες επιλογές:

1
Δόξα Κατωκοπιάς – ΑΠΟΕΛ

Ο ΑΠΟΕΛ είναι το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση και τον αγώνα και το 1,03 στο διπλό δεν είναι καθόλου παράξενο. Από την άλλη η Δόξα χτυπάει ρέστα αφού είναι και στη θέση που οδηγεί στη 2η κατηγορία του κυπριακού πρωταθλήματος. Ο ΑΠΟΕΛ έρχεται από ισοπαλία που ίσως του στοίχιζε το πρωτάθλημα και έτσι θα κυνηγήσει την νίκη – πρόκριση εκτός έδρας για να μην μπει σε περιπέτειες στη συνέχεια του πρωταθλημάτος. Ως εκ τούτου οι αποδόσεις που ξεχωρίζουν στον μεταξύ τους αγώνα είναι Goal Over 3.5 στο 2.12, και τα correct score του ΑΠΟΕΛ με 0 – 3 και 0 – 4 στα 8.00 και 12.00 ευρώ αντίστοιχα.

2
Απόλλωνας – Ανόρθωση

Ντέρμπι για γερά νεύρα και στομάχια αναμένεται να παρακολουθήσουμε. Ο Απόλλωνας πέταξε μια τεράστια ευκαιρία για διεκδίκηση του τίτλου ενώ η Ανόρθωση έβαλε δύσκολα στον ΑΠΟΕΛ κερδίζοντας ένα βαθμό στο ΓΣΠ. Η Ανόρθωση παίζει το τελευταίο της χαρτί για να σώσει τη χρονιά βγαίνοντας Ευρώπη. Ο Απόλλωνας βλέπει τον τίτλο να απομακρύνεται κάθε φορά που έχει την ευκαιρία να πλησιάσει και θέλει να κλείσει τη χρονιά με τίτλο. Σε μια πιο επιφυλακτική επιλογή το σκορ ημιχρόνου: Ισοπαλία είναι στο 2.25 ενώ αν κάποιος θέλει να ρισκάρει λίγο περισσότερο στην ανεβασμένη ψυχολογία της Ανόρθωσης μπορεί να βρει το διπλό στο 5.20.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending