fbpx

Colorful outfits για μια πιο ανοιξιάτικη/καλοκαιρινή διάθεση!

Αυτή την εβδομάδα έχουμε ετοιμάσει ένα ακόμη ανοιξιάτικο post όπου σας προτείνουμε 3 outfits με μια πιο ανοιξιάτικη/καλοκαιρινή διάθεση.

Η θερμοκρασία ακόμη (ευτυχώς) δεν έχει  ανέβει σε σημείο που να θέλουμε να αποχωριστούμε ακόμη την ζακέτα μας.

Γι’ αυτό σου δείχνουμε πώς να συνδυάσεις την χρωματιστή σου ζακέτα, το denim σακάκι σου στο ανοιξιάτικο outfit σου. Για τα άτομα της παρέας σου που ζεσταίνονται λίγο περισσότερο, προτείνουμε πώς να δημιούργήσουν ένα ανοιξιάτικο outfit με το colorful top τους.

Δες πιο κάτω:

1
Constantinos

Εγώ αποφάσισα να μην φορέσω κάποια ζακέτα, αλλά να προσθέσω χρώμα στο top μου. Είναι μια περίοδος όπου τα outfits μας παίρνουν χρώμα και βάζουμε πίσω στη ντουλάπα μας τα πιο σκουρόχρωμα ρούχα μας.

Get the look:

Top

Jeans

Shoes

2
 Chrisis

Το λευκό παντελόνι είναι ένα must-have item και δεν πρέπει να λείπει από καμιά ντουλάπα. Οι περισσότεροι θεωρούν πως το λευκό παντελόνι είναι καθαρά καλοκαιρινό, παρ’ όλα αυτά εγώ το προτείνω και για καλοκαίρι και για χειμώνα. Προτίμησε να μην είναι skinny, αλλά πιο loose η εφαρμογή του. Μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με το denim σακάκι σου κι ένα μονόχρωμο top και είσαι έτοιμος.

Get the look:

Jacket

Top

Παντελόνι

Shoes

 

3
Costas

Εμένα γενικά η ντουλάπα μου έχει χρώμα (χαχα ????) γι’ αυτό δε θα δυσκολευτώ να δημιουργήσω ένα colorful outfit που θυμίζεις περισσότερο άνοιξη και καλοκαίρι! Γι’ αυτή την περίοδο λοιπόν, επέλεξα την πράσινη ζακέτα μου σε συνδυασμό με τα skinny jeans μου τα οποία έχουν patches/stickers και συνεχίζουν να είναι trend από πέρσι!

Get the look:

Jacket

Top

Jeans

Shoes

Εσύ ποιο colorful outfit θα επιλέξεις για να ανεβάσεις την ανοιξιάτικη διάθεσή σου;

 


Διάβασε επίσης: Πάρε ιδέες για το τι να βάλεις το βράδυ της Ανάστασης!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,400FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending