fbpx

Ένα βήμα από τον τίτλο το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου!

Μια ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα Φούτσαλ Ανδρών είναι το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου μετά και τα αποτελέσματα της χθεσινής, 8ης αγωνιστικής.

Στον δικό του αγώνα, το Πανεπιστήμιο της Έγκωμης επικράτησε του Πανεπιστημίου Κύπρου με  σκορ 9-3 (5-2 στο ημίχρονο) και έφτασε τους 16 βαθμούς σε 6 αγώνες αγνοώντας μέχρι στιγμής την ήττα.

Στον άλλο αγώνα, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και το Πανεπιστήμιο Frederick εξήλθαν ισόπαλοι 7-7 (2-2 το ημίχρονο) σε ένα γεμάτο παιχνίδι. Αποτέλεσμα που δεν συμφέρει σε καμιά ομάδα αφού οι μεν φιλοξενούμενοι του Frederick απόμακρύνθηκαν 5 βαθμούς πλέον από την κορυφή (έχουν 11) ενώ το Πανεπιστήμιο της Μακεδονίτισσας έχοντας παίξει 7 παιχνίδια έχει 11 βαθμούς χάνοντας έτσι οριστικά τα σκήπτρα του πρωταθλητή που κατείχε από την περσινή χρονιά.

Με 2 αγωνιστικές να απομένουν, το ντέρμπι Frederick – Ευρωπαϊκό στη Λεμεσό την ερχόμενη Τετάρτη παίρνει χαρακτήρα ντέρμπι τίτλου αφού μόνο με νίκη μπορούν να ελπίζουν οι γαλάζιοι στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Σε διαφορετική περίπτωση (ισοπαλία ή νίκη του Ευρωπαϊκού) πρωταθλητές θα είναι οι πορτοκαλί.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending