fbpx

Internship στο StudentLife Trends: Δες γιατί να συμμετάσχεις κι εσύ!

Aν αγαπάς τη μόδα και ό,τι έχει να κάνει γύρω από αυτή τότε δεν έχεις παρά να συμμετάσχεις κι εσύ στο Internship του StudentLife Trends!

Σε αυτό το σημείο να σου πω ότι κι εγώ έτσι ξεκίνησα! Ξεκίνησα με κι εγώ πριν από ένα χρόνο δοκιμάζοντας αυτή την εμπειρία του Internship στο StudentLife που είχε διάρκεια 2 μήνες και σήμερα αυτή είναι η full time δουλειά μου, ως η Chief Editor της στήλης του Trends!

Αυτό που θέλω να σου τονίσω είναι ότι δεν πρέπει να φοβάσαι να δοκιμάσεις να κάνεις κάτι καινούριο στη ζωή σου! Κι εγώ αρχικά δίσταζα, όμως δε μετανιώνω λεπτό εννοείται! Ήταν ίσως η καλύτερη απόφαση που πήρα ποτέ στη ζωή μου!

Ίσως αυτό το Ιnternship να είναι η ευκαιρία σου να δείξεις και να αποδείξεις ποιες είναι οι ικανότητές σου!

Εγώ πάντως υπόσχομαι να σου μάθω πολλά και πρώτα απ’ όλα πώς να γράφεις σωστά και αποδοτικά άρθρα! Θα σου μάθω κάποια tips για το Instagram και το Facebook, για το editing φωτογραφιών!

Επίσης θα μάθεις πώς να βγάζεις επαγγελματικές φωτογραφίες μετά από κάποιες συναντήσεις μας! Γενικά αυτά είναι λίγα από τα όσα θα μάθουμε στο τετράμηνο Internship του StudentLife Trends!

Δε χρειάζεται απαραίτητα να σου αρέσει να φωτογραφίζεσαι ή να δημιουργάς δικά σου outfits! Αυτό που χρειάζεται είναι να αγαπάς τη μόδα και την ομορφιά και να θέλεις να εξελίξεις την αγάπη σου αυτή σε hobby και μετά πού ξέρεις;!

 


 Δες τι είπαν τα κορίτσια που έλαβαν μέρος στο προηγούμενο Internship στο StudentLife Trends:

1
Έμιλυ, 21 ετών φοιτήτρια Νομικής

“Την εμπειρία μου στο Internship του StudentLifeTrends, θα τη χαρακτήριζα σίγουρα ως μοναδική και ξεχωριστή. Τα συναισθήματα μέσα από αυτή την εμπειρία είναι άπειρα! Ενθουσιασμός και ανυπομονησία για την συγγραφή του πρώτου μου post, ήταν τα συναισθήματά μου από την πρώτη κιόλας συνάντηση που πραγματοποιήσαμε με την ομάδα!

Εννοείται πως δεν μπορώ να παραλείψω τα meetings που κάναμε με επαγγελματίες του χώρου, κατά τη διάρκεια των οποίων μάθαμε χρήσιμα tips για το πώς να εξασκήσουμε τις δεξιότητες μας!

Το δημιουργικό κλίμα, η παρέα με όλη την ομάδα, το γέλιο, τα αστεία, τα θέματα με τα οποία ασχοληθήκαμε, οι συναντήσεις και τα events στα οποία παρευρεθήκαμε νομίζω πως κάλλιστα χαρακτηρίζουν την όλη εμπειρία ως ξεχωριστή, κάτι που εμένα προσωπικά με ωθεί στο να θέλω να παρατείνω την διάρκεια του Internship!”

2
Αγγελική, 21 ετών, φοιτήτρια Business Administration

“Είναι μια ανεπανάληπτα μοναδική εμπειρία, και χάρηκα πολύ που μου δόθηκε μια τέτοια ευκαιρία. Δεν μπορεί να καταλάβεις κανείς πόσο χρόνο και πόσες θυσίες χρειάζεται για να δημιουργηθεί και να καταλήξει ένα άρθρο στην τελική μορφή που το βλέπει ο αναγνώστης. […]

Σαν personal blogger το γράψιμο μου όσο και το περιεχόμενο του blog που είχα ήδη ήταν καθαρά τα δικά μου ενδιαφέροντα. Ανέβαζα posts με βάση το τι, και το πώς το ήθελα εγώ. Το StudentLife Trends ήταν μια πραγματική πρόκληση για εμένα, η οποία μου προκάλεσε το ταρακούνημα που χρειαζόμουν για μια αλλαγή σε όλο αυτό το σκηνικό.

Τα posts μου βελτιώθηκαν κατά πολύ, έμαθα διάφορα κόλπα για το πώς να γράψεις ένα πετυχημένο άρθρο που σίγουρα θα με βοηθήσουν αρκετά. Το μοναδικό πράγμα, που με στεναχωρεί σε αυτή την εμπειρία, είναι ότι έχει ημερομηνία λήξης!”

3
Άννα, φοιτήτρια Δημοσιογραφίας

“Η εμπειρία μου ως αρθρογράφος για το Internship του student Life Trends ήταν αξέχαστη. Σιγά-σιγά φτάσαμε στο τέλος, και είμαι σίγουρη ότι θα μου λείψει πάρα πολύ αυτή η εμπειρία. Για εμάς, δεν ήταν υποχρέωση, αλλά ανάγκη και επιθυμία η να γράφουμε άρθρα κάθε εβδομάδα όσο βαρύ πρόγραμμα και να είχαμε. Και η καλύτερη επιβράβευση για εμάς ήταν το πόσο άρεσε στον κόσμο το κάθε άρθρο.

Ήταν μια αλλιώτικη εμπειρία που σίγουρα σε γεμίζει δημιουργικότητα μέσω των σκέψεων και των ιδεών που θέλεις να προβάλεις κάθε φορά μέσα από τα άρθρα σου. Μέσα στους 4 αυτούς μήνες μπορώ να πω πως έμαθα πλέον να λειτουργώ ως αρθρογράφος, να γράφω, να ψάχνομαι, να ερευνώ και να μαθαίνω. Η όλη ομάδα του StudentLife είναι σαν μια οικογένεια, και συγκεκριμένα η Χριστίνα που είναι η συντονίστρια για την στήλη του StudentLife Trends είναι έτοιμη να σε βοηθήσει, να σε συμβουλέψει, να σε προωθήσει και να σε βάλει μέσα στο μαγικό κόσμο της μόδας γενικότερα!”

4
Μαρία Γεωργίου, φοιτήτρια Ευρωπαϊκών Σπουδών

“Είναι μια εμπειρία την οποία συστήνω σε όλους! Πιστέψτε στον εαυτό σας και γράψτε ένα άρθρο για να πάρετε μέρος στο Internship που σας προσφέρει το StudentLife Trends. Οι συμβουλές που θα σας δοθούν μέσα από τα λάθη που θα κάνετε καθώς γράφετε ένα άρθρο θα είναι ο θησαυρός που θα αποκομίσετε από την όλη εμπειρία. Μην ξεχνάτε όμως τους ανθρώπους που θα γνωρίσετε, θα δεθείτε, θα συνεργαστείτε για τα άρθρα και θα σας προσφέρουν την γνώση τους απλόχερα.”

Εσύ τι περιμένεις;
Στείλε την αίτησή σου εδώ και ζήσε αυτή τη μοναδική εμπειρία του Internship!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending