fbpx

Karim και Alexis Sanchez διαγωνίστηκαν για το καλύτερο “θέατρο”!

Η χτεσινή μέρα (26/4/2017) στο ποδόσφαιρο είχε πολλά γκολ. Και όταν λέμε πολλά γκολ εννοούμε και αρκετά ωραία γκολ. Η Barcelona κέρδισε την Osasuna με 7 – 1, η Real Madrid την Deportivo la Coruna με 6 – 2, η Paris Saint Germain την Monaco με 5 – 0, ο Απόλλωνας την Ανόρθωση με 6 – 0 και η Dortmund κέρδισε την Bayern με 3 – 2.

Πέραν όμως από αυτά, 2 περιστατικά σημάδεψαν ακόμη περισσότερο την χτεσινή μέρα. Τα δύο “θέατρα” του Karim και του Alexis Sanchez έχουν ήδη θέσει υποψηφιότητα για Όσκαρ, ενώ αμφότεροι μπορούν να νιώθουν ευχαριστημένοι για το γεγονός ότι σημάδεψαν τη νύχτα.

Η Arsenal κέρδιζε την Leicester με 1 – 0 όταν στο 90+2′ οι αλεπούδες κέρδισαν πλάγιο. Ο χιλιανός επιθετικός της Arsenal παρεμπόδιζε το οπτικό πεδίο του Fuchs και έτσι ο ίδιος αποφάσισε να τον τιμωρήσει ρίχνοντας την μπάλα στον Sanchez. Ο Χιλιανός πέφτει στο έδαφος (με καθυστέρηση 4 δευτερολέπτων) αλλά το replay δείχνει την μπάλα να καταλήγει στον ώμο του Sanchez και όχι στο πρόσωπο του. Πού ξέρεις όμως, μπορεί και να ήταν μεταδοτικός ο πόνος!

https://www.youtube.com/watch?v=5z_cwQmP99k

Στη δεύτερη περίπτωση έχουμε τον Karim. Ο Ολυμπιακός κέρδισε το παιχνίδι και η ΑΕΚ την πρόκριση. Στο πρώτο ημίχρονο όμως και αφού το σκορ ήταν 0 – 0, ο Karim μπαίνει στην περιοχή απειλητικά. Τελικά τον μόνο που απειλήσε ήταν τον Leonardo di Caprio αφού με τέτοιο θέατρο του έδινες και Όσκαρ! Πάντως ο ίδιος το νιώθει αφού ακόμα και όταν σηκώνεται διαμαρτύρεται έντονα! Αυτό θα πει πάθος και πεποίθηση στον εαυτό σου!

https://www.youtube.com/watch?v=4FpA93mBVHw

Εσύ σε ποιον θα έδινες το Όσκαρ πρώτου ανδρικού ποδοσφαιρικού ρόλου;

Δες επίσης: Έκαναν κουκλάκι τον πανηγυρισμό του Messi!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending