fbpx

Πόσα jeans χρειάζεται η κάθε γυναίκα στην γκαρνταρόμπα της;

Σχεδόν κάθε μερά στη δουλειά φοράω jeans! Δεν ξέρω τι έπαθα, αλλά φέτος έχω τρομερό κόλλημα με τα jeans μου! Είναι τόσο άνετα και μπορείς να τα συνδυάσεις με πολλούς τρόπους, και να δημιουργήσεις αρκετά και διαφορετικά looks!

Μπορείς να το συνδυάσεις με ένα crop top και τα sneakers σου, με ένα πουκάμισο και τα high heels σου, με πιο loose t-shirt και τις espadrilles σου!

Όμως το ερώτημα είναι πόσα ζευγάρια jeans πρέπει να έχει η κάθε γυναίκα στην ντουλάπα της; Εγώ σου προτείνω 5 jeans που είναι must-have κάθε γκαρνταρόμπας!

Δες τα εδώ: 

1
Mom jeans

Μπορείς να τα φορέσεις με crop top, με πουκάμισο, με sneakers, με high heels, με espadrilles! Γενικά είναι τα jeans που μπορείς να τα συνδυάσεις με όλα και να δημιουργήσεις απίστευτα outfits! Μπορείς με ένα απλό άσπρο t-shirt και τα αγαπημένα σου lace up heels και ελαφρύ wavy μαλλί να δημιουργήσεις ένα outfit ιδανικό για ποτό!

Εγώ πάντως λατρεύω αυτά τα jeans και η πλειοψηφία στην γκαρνταρόμπα μου είναι mom jeans! Δες το δικό μου outfit με mom jeans εδώ!

2
Skinny jeans

Αυτά είναι τα πολύ πολύ στενά jeans που ήταν από τα μεγαλύτερα trend μέχρι και σήμερα! Η αλήθεια είναι ότι φέτος δεν τα προτιμώ, αλλά μπορώ να τα συνδυάσω ευκολότερα για τις βραδινές μου εξόδους με ένα σατέν top και τα high heels μου. Αν επιλέξω να δημιουργήσω ένα πιο casual outfit τότε σίγουρα θα τα συνδυάσω με ένα πιο loose t-shirt το οποίο θα φροντίσω να βάλω μέσα από το παντελόνι μου!

3
Flare jeans

Μπορεί να σε δυσκολεύουν να τα συνδυάσεις. Εμένα μου αρέσει να τα συνδυάζω με πιο loose top από πάνω. Επίσης όταν επιλέγω να τα φοράω με high heels μου αρέσει είτε να κρύβεται εντελώς το τακούνι, ή να φαίνεται λίγο.

Φρόντισε η καμπάνα του τζιν σου να μην είναι πολύ φαρδιά και να ξεκινά λίγο πιο κάτω από το γόνατό σου. Να θυμάσαι ότι τα flare jeans σε κάνουν να φαίνεσαι πιο ψηλή, φτάνει το άνοιγμα του να είναι σωστό!

Δες εδώ το δικό μου outfit με flare jeans!

4
Cropped jeans

Είναι από τα μεγαλύτερα trends στα jeans από πέρσυ! Δίνουν απίστευτο στυλ στο look σου! Συνδύασέ τα με απλό μονόχρωμο top από πάνω και strap heels για το βράδυ, και με τα άσπρα sneakers σου για ένα πιο casual look!

Δες το δικό μου outfit με cropped jeans εδώ!

5
Τζιν ανάλογα με την τάση της σεζόν

Τα trends κάθε σεζόν είναι πολλά: κάποια μένουν, κάποια φεύγουν και άλλα πηγαινοέρχονται! Γι’ αυτό φρόντισε να επενδύσεις σε αυτά που πραγματικά σου αρέσουν και που θα συνεχίσεις να φοράς ακόμα και όταν δεν είναι in-fashion!

Για παράδειγμα πέρσυ ήταν must-have να έχεις ένα τζιν με patches και ένα με κεντήματα (embroidered). Φέτος είναι πολύ της μόδας οτιδήποτε έχει να κάνει με βολάν! Γι’ αυτό και θα δεις παντού να κυριαρχούν jeans με βολάν!

Δες το δικό μου outfit με embroidered jeans εδώ!

Εσύ έχεις και τα 5 jeans που είναι must-have στην γκαρνταρόμπα σου;

Love yaa ♥

 


Διάβασε επίσης: 5+1 ισχυρές τάσεις στα γυναικεία jeans για το 2017!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending