fbpx

Οι λόγοι που δεν θα ξεχάσω ποτέ την εμπειρία μου ως αρθρογράφος στο StudentLife!

1
Όλα ξεκίνησαν τον περασμένο Ιανουάριο κάπως έτσι:

Αρχικά, είχα δει την αίτηση το περασμένο καλοκαίρι και την άνοιξα από περιέργεια, και εφόσον μου κίνησε το ενδιαφέρον είπα γιατί όχι; Υπέβαλα την αίτηση μου, αλλά κάτι πήγε λάθος.

Τα Χριστούγεννα -πάλι τυχαία καθώς περιπλανιόμουν στο Facebook “έπεσε” ξανά μπροστά στα μάτια μου και χωρίς δεύτερη σκέψη υπέβαλα ξανά νέα αίτηση.

2
Τελικά “ο επιμένων νικά”!

Κάπου εδώ συνειδητοποιείς ότι η δυνατή αυτή φράση όντως ισχύει, εφόσον λίγες μέρες αργότερα, ειδοποιήθηκα ότι εγκρίθηκα για τη θέση αυτή!

Είχα λάβει email και μήνυμα στο κινητό από την Chief Editor & Content Creator, Εύη Οικονομίδου ότι άνηκα πλέον στη νέα ομάδα αρθρογράφων του StudentLife.

3
Περί τίνος πρόκειται;

Πρόκειται για μια πρακτική άσκηση 4 μηνών, η οποία βοηθά τους νέους φοιτητές να ενισχύσουν το βιογραφικό τους με εμπειρία, εφόσον των περισσότερων από εμάς είναι φτωχό.

Η ομάδα του StudentLife.com.cy  προσφέρει στους φοιτητές την ευκαιρία να εξασκήσουν το ταλέντο τους στην παραγωγή διασκεδαστικού και όχι μόνο περιεχομένου στο νούμερο 1 φοιτητικό portal της Κύπρουμε θεματολογία που απευθύνεται σε όλη τη φοιτητική κοινότητα, και όχι μόνο!

Η πρακτική αυτή άσκηση περιλάμβανε επίσης μια σειρά παρουσιάσεων που έπρεπε να παρακολουθήσουμε. για το πώς να γράφουμε σωστά και να βγάζουμε ενδιαφέρον και δημιουργικό περιεχόμενο.

4
Τι αποκόμισα από την εμπειρία αυτή:

Κάθε εμπειρία σε αυτή τη ζωή είναι ευκαιρία για να μαθαίνουμε νέα πράγματα. Το να γράφω είναι κάτι που πάντα μου άρεσε και μέσα αυτή την εμπειρία, μου δόθηκε η ευκαιρία να εξασκήσω αυτό το ενδιαφέρον μου και να διαβάζουν και οι υπόλοιποι φοιτητές τις απόψεις και τις εμπειρίες μου κατά την φοιτητική μου ζωή.

Ήταν για ‘μένα μια ατομική πρόκληση (όμορφη εννοείται) στο να δημιουργώ κάθε εβδομάδα κάτι τελείως διαφορετικό, αλλά συνάμα και τόσο ενδιαφέρον.

Δεν μετανιώνω ποτέ για την απόφαση μου να κάνω την αίτηση και κάθε εβδομάδα που περνούσε, είχαμε να αντιμετωπίσουμε κάτι ακόμη πιο όμορφο.

5
Η ομάδα μας

Ήμασταν μια πολύ “δυνατή” ομάδα πιστεύω αφού ο ένας βοηθούσε τον άλλο στην ενίσχυση ή την προώθηση των άρθρων τους, χωρίς να γνωριζόμαστε από πριν!

Μαθαίνεις να εργάζεσαι ομαδικά και να βγάζεις πολύ όμορφα αποτελέσματα.

Όλα τα παιδιά στο Internship Ιανουαρίου-Απριλίου 2017, έκαναν καταπληκτική δουλειά και οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς.

Φυσικά δεν μπορώ να αφήσω έξω τη leader μας, Εύη Οικονομίδου, η οποία μας στάθηκε, μας βοήθησε σε κάθε μας δυσκολία και καταφέραμε να φτάσουμε μέχρι εδώ! 🙂

6
Και μια συμβουλή…

Όσοι από εσάς είδατε την αίτηση ή απλά σκέφτεστε πώς να δείξετε το ταλέντο σας προς τα έξω μη δειλιάσετε να κάνετε την αίτηση και να χάσετε την ευκαιρία μέσα από τα χέρια σας!

Ποτέ μην εγκαταλείπετε τα όνειρά σας!

Μην ξεχάσεις να κάνεις κι εσύ αίτηση στο επόμενο Internship!  😉

 

Δες επίσης: Αυτοί είναι οι λόγοι που έζησα μοναδικές στιγμές ως αρθρογράφος στο StudentLife!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending