fbpx

Οι νέοι μας αρθρογράφοι: Η συνάντηση Απριλίου και όσα έγιναν εκεί!

Πριν λίγες μέρες (26.4.2017), πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίσημη συνάντηση των νέων μας αρθρογράφων μας στα γραφεία του StudentLife στο Γέρι, Λευκωσία.

Μετά από επιτυχημένες προηγούμενες προσπάθειες, η ανταπόκριση ξεπέρασε για ακόμη μια φορά τις προσδοκίες μας με αρκετές αιτήσεις για το καλοκαιρινό μας Internship!

Στη συγκεκριμένη συνάντηση, οι νέοι αρθρογράφοι, είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν μεταξύ τους και να μάθουν όλες τις λεπτομέρειες για το Internship – πρακτική άσκηση τους στο StudentLife.

Μια πρακτική άσκηση που θα διαρκέσει 4 μήνες (Μάιος-Αύγουστος 2017) και θα δώσει την ευκαιρία στους φοιτητές που συμμετέχουν να κερδίσουν όμορφες εμπειρίες, χρήσιμες για το μέλλον.

Μετά από παρουσίαση των αρχικών στόχων, έγινε επεξήγηση και καθοδήγηση για τη σωστή ετοιμασία και συγγραφή online υλικού, προσιτού και ευχάριστου προς τους φοιτητές αλλά και το ευρύτερο κοινό.

Η Εύη Οικονομίδου

Στο τέλος της παρουσίασης, οι αρθρογράφοι άκουσαν τους στόχους μας για το μέλλον, δείχνοντας ενθουσιασμό που λαμβάνουν μέρος σε αυτό το Internship.

Όλοι παρακολουθούν αρκετό καιρό το StudentLife και το περιεχόμενο που παράγεται, έτσι η συμμετοχή τους ως αρθρογράφοι τους γέμισε με περηφάνεια και πολλή ικανοποίηση!

Συγκεκριμένα, ανέφεραν πως η αρθρογραφία είναι ένα ευχάριστο χόμπι που τους εκφράζει, που ίσως εξελιχθεί και σε κάτι άλλο!

Περισσότερες συναντήσεις και εμπειρίες ακολουθούν και στο μέλλον. Αναμένετε δημιουργικό και κυρίως νεανικό -από τους φοιτητές- υλικό! 🙂

Συντονίστρια: Εύη Οικονομίδου

Αρθρογράφοι:

1. Γιάννης Χασάπης

2. Άννα Ράντιτς

3. Φανή Πατσαλίδου

4. Χαρά Ιωάννου

5. Μαρία Μαύρου

6. Έλενα Παπαδοπούλου

7. Μαριλένα Ματθαίου

8. Ντόρις Χριστοδούλου

9. Γεωργία Στεφάνου

10. Χάρις Ξιούρουππα

11. Κωνσταντίνα Δημητρίου

12. Ευγένιος Ζίγκας

13. Δέσποινα Ευαγγέλου

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending