fbpx

3 φάσεις που υποκλιθήκαμε στον David Beckham!

Για πάρα πολλούς φίλους του ποδοσφαίρου δεν θεωρείται και κανένας μεγάλος ποδοσφαιριστής. Υποστηρίζουν πως πέρα από τις εξαιρετικές, είναι η αλήθεια, εκτέλεσεις στα στημένα δεν έχει τίποτε άλλο να επιδείξει. Οι ίδιοι μάλιστα, υποστηρίζουν την θεωρία τους πως ο David Beckham δεν είναι και κανένας θρύλος του ποδοσφαίρου από το lifestyle του αφού παντρεύτηκε την πρώην τραγουδίστρια – νυν fashion designer Victoria Adams ενώ φρόντισε από νωρίς να ανακατευτεί και ο ίδιος με το μόντελιγκ και τις διαφημίσεις.

Χαρακτηριστική είναι και η δήλωση του πρώην συμπαίκτη του στην Manchester United, Gary Neville: “Μόλις τον είδα να έρχεται για πρώτη φορά στην προπόνηση είπα τι γυρεύει αυτό το ομορφόπαιδο εδώ;

Από την άλλη, όμως, ο Άγγλος έκανε μια αξιοπρόσεκτη καριέρα σε Manchester United και Real Madrid κατά κύριο λόγο συγκεντρώνοντας εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο που ακόμα και σήμερα θέλουν να μάθουν το περίφημο “bend it like Beckham“!

Εμείς μαζέψαμε 3 χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από την καριέρα του David Beckham και σου τα παρουσιάζουμε!

Δες ποια είναι πιο κάτω:

 

1
Πόσοι πέτυχαν τέρμα από το δικό τους μισό; 

Πόσοι ποδοσφαιριστές συστήνονται στο ποδοσφαιρικό κοινό, στα 21 τους, πετυχαίνοντας γκολάρες που μένουν στην ιστορία; Ένας από αυτούς είναι και ο David Robert Joseph Beckham όπως είναι το πλήρες όνομα του όταν το 1996 απέναντι στην Wimbledon πέτυχε ένα τέρμα πραγματικά για highlights! Ήταν απλά ένα δείγμα του σπάνιου ποδοσφαιρικού ταλέντου του Becks που πολύ νωρίς άφησε υποσχέσεις για μια καριέρα γεμάτη θέαμα και συγκλονιστικές στιγμές!

2
Ήρωας για μια μέρα!

Από εκείνον τον προημιτελικό του Μουντιάλ του 1998 με την Αργεντινή όταν ο Beckham αποβλήθηκε για εκτός φάσης χτύπημα στον Simeone θεωρήθηκε εθνικός προδότης για την Αγγλία αφού δεν ήταν λίγοι εκείνοι που του χρέωσαν τον αποκλεισμό των λιονταριών από τον θεσμό.

3, περίπου, χρόνια αργότερα η Αγγλία υποδέχθηκε την Ελλάδα στο Old Trafford και στο 90+1 ήταν πίσω στο σκορ με 2-1. Η ήττα από την “επίσημη αγαπημένη” των Ελλήνων έθετε την Αγγλία εκτός Μουντιάλ. Ο Becks όμως με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 2-2 λίγα δευτερόλεπτα πριν την λήξη του παιχνιδιού και χάρισε στην Αγγλία το εισιτήριο για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Από εκείνη τη στιγμή τα πάντα έμειναν στο παρελθόν και πλέον ο David Beckham έγινε εθνικός ήρωας!

3
Το αντίο που του άξιζε!

Μετά από μια πλούσια καριέρα σε Manchester United και Real Madrid, LA Galaxy και Milan όπου κατέκτησε τίτλους, δόξα και φήμη ο 42χρονος, σήμερα, Beckham πήρε μεταγραφή στην Paris Saint Germain το 2013 στα 38 του.

Όταν με το τέλος της σεζόν αποφάσισε πως η συγκεκριμένη θα ήταν η τελευταία του χρονιά σαν ποδοσφαιριστής γνώρισε την καθολική αποθέωση από τους φίλους των Παριζιάνων αλλά και τους συμπαίκτες του στο τελευταίο του παιχνίδι. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Άγγλος σταρ να αποχωρήσει από το γήπεδο με δάκρυα στα μάτια συγκινώντας ακόμα και την πιο σκληρή καρδιά!

Χωρίς καμιά αμφιβολία ήταν ένα “αντίο” που άξιζε ένας από τους πιο φινετσάτους χαφ που είδε το άθλημα τα τελευταία χρόνια!

Τι θυμάσαι εσύ πιο έντονα από τον David Beckham;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending