fbpx

3 ιδανικά προϊόντα για την περιποίηση του σώματός σου για το καλοκαίρι!

Το καλοκαίρι δεν είναι καθόλου μακριά, γι’ αυτό και πρέπει να αρχίσεις από τώρα την περιποίηση του σώματός σου με τον κατάλληλο τρόπο.

Όταν επιλέγω προϊόντα για το πρόσωπο και το σώμα μου, προσπαθώ να διαλέγω αυτά χωρίς παραβένες (paraben free) μιας και έχουν την τάση να προκαλούν ακμή στο δέρμα μου, αλλά και επειδή είναι καρκινογόνα.

Όταν ανακάλυψα τα οργανικά προϊόντα της εταιρείας Νatura Siberica ήξερα ότι θα τα λατρέψω και ότι θα γίνουν οι σύμμαχοί μου για την περιποίηση του δέρματός μου για το φετινό καλοκαίρι!

Δες εδώ: 

1
Body butter

Αποτέλεσμα εικόνας για natura siberica caramel cappuccinoTo συγκεκριμένο body butter, εκτός του ότι έχει απίστευτη  υφή, έχει και υπέροχη μυρωδιά μιας και δοκίμασα το caramel cappuccino και σαν λάτρης του καφέ το αγάπησα. Είναι παχύρρευστο, παρ’ όλα αυτά απλώνεται εύκολα και απορροφάται γρήγορα από το δέρμα χωρίς να κολλά στα ρούχα. Είναι ό,τι πρέπει για μετά το μπάνιο και για να καταπραΰνεις το ηλιοκαμένο σου δέρμα.

2
Body scrub

Αποτέλεσμα εικόνας για natura siberica body scrub raspberry

Το body scrub αυτό είναι κατάλληλο για την τέλεια απολέπιση του δέρματος μιας και αφήνει το δέρμα απαλό και λείο. Τρίψε το σε βρεγμένο δέρμα και θα νιώσεις απίστευτη απόλαυση όταν το ξεπλύνεις. Μιας και θα αρχίσουμε τις ηλιοθεραπείες σύντομα, η σωστή απολέπιση σώματος θα δώσει περισσότερη διάρκεια στο μαύρισμά σου, αλλά και πιο ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Μια φορά την εβδομάδα είναι αρκετή για να έχεις τέλειο και απαλό δέρμα.

3
Hand cream

Αποτέλεσμα εικόνας για natura siberica hand cream travel size

Η συγκεκριμένη κρέμα για τα χέρια μυρίζει απίστευτα ωραία και καλοκαιρινά. Δεν νιώθεις υγρασία που κολλάει στα χέρια, αλλά μια απαλότητα. Άπλωσε κι εσύ την κρέμα χεριών σου όποτε νιώσεις τα χέρια σου ξηρά ή αφυδατωμένα και κάνε καλό μασάζ γύρω από τα νύχια σου για να ενυδατώσεις τα πετσάκια σου.

Εσύ θα δοκιμάσεις αυτά το οργανικά προϊόντα αυτό το καλοκαίρι;

 


Διάβασε επίσης: Η νέα συλλογή περιποίησης από τη Molton Brown που θα σε σαγηνεύσει!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending