fbpx

Πλούσιο θέαμα πρόσφερε το Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα Beach Volley!

Για ακόμα μια χρονιά στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία το Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα Beach Volley που διεξήχθη το Σάββατο 29 Απριλίου στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Κύπρου! Οι διοργανωτές αλλά και οι αθλητές απόλαυσαν μια μέρα γεμάτη θέαμα, σασπένς και πολλές όμορφες στιγμές.

Στους άντρες πρώτευσε το πανεπιστήμιο Frederick με τους Γαβριήλ Γεωργίου και Κώστα Καλαφάτη που επικράτησαν στον τελικό των Ματθαίου Αβερκίου και Ευαγόρα Χριστοφίδη του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου. Το πανεπιστήμιο Frederick είχε ακόμα μια εκπροσώπηση στα μετάλλια αφού την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν οι Νίκος Δημητρίου και Κύριλλος Φαρχάν.

Την τέταρτη θέση κατέλαβαν οι Μιχάλης Δημητριάδης – Αλέξανδρος Βρυωνίδης του Πανεπιστημίου Κύπρου ενώ στην 5η θέση τερμάτισε η άλλη ομάδα του Πανεπιστημίου Κύπρου με τους Σάββα Κωνσταντίνου και Γιάννη Μηνά.

6οι αναδείχτηκαν οι Αλέξανδρος Καφίζας και Κωνσταντίνος Γεωργίου του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου και 7οι οι Ανδρέας Σπύρου και Ανδρέας Κουλέντης του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Στις γυναίκες, την πρώτη θέση κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου με τις Βασιλική Χαραλάμπους και Γεωργία Μαραγκού αφού στον μεγάλο τελικό επικράτησαν των Έλενα και Χριστίνα Μαραγκού του Πανεπιστημίου Κύπρου. Τα μετάλλια συμπλήρωσαν οι Νικολίνα Σπύρου και Φλωρεντία Κουμπαρή του Πανεπιστημίου Frederick.

Την τέταρτη θέση κατέκτησαν οι Άγγελα Λιάτσου και Αφροδίτη Δαυίδ του Πανεπιστημίου Κύπρου ενώ στην 5η θέση τερμάτισε το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας με τις Ραφάελα Οικονομίδου και Αλεξία Αντρέου.

Φωτογραφικό υλικό του τουρνουά στη σελίδα μας στο Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending