fbpx

Έκλεισε τις υποχρεώσεις του με νίκη το Πανεπιστήμιο Κύπρου!

Στην τελευταία αγωνιστική το Πανεπιστήμιο Κύπρου έχει ρεπό έτσι φρόντισε να κλείσει τη χρονιά με νίκη. Οι φουτσαλιστές του Ανδρέα Καλλινίκου κέρδισαν με 4 – 2 τους αντίστοιχους του Δημήτρη Ελισσαίου.

Οι δύο ομάδες ήταν αποδυναμωμένες λόγω εξετάσεων όμως οι φουτσαλιστές του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου έδειξαν πως δεν ήρθαν για να παραδώσουν τα όπλα. Κόντρα στην συνεχή πίεση των γηπεδούχων, προηγήθηκαν στο 6ο λεπτό με τον Ανδρέα Μιχαήλ. Οι γηπεδούχοι συνέχιζαν να πιέζουν ψηλά χάνοντας 2 – 3 καλές ευκαιρίες χωρίς όμως να φτάνουν στο γκολ. Οι φιλοξενούμενοι χτυπούσαν με αντεπιθέσεις και σε μια από αυτές στο 23ο λεπτό έγραψαν το 0 – 2 με σκόρερ τον Άγγελο Χριστοφόρου. Όλα έδειχαν πως αυτό θα ήταν και το σκορ ημιχρόνου αλλά δύο λεπτά αργότερα ο Ιωάννης Κούτρας με προβολή έγραψε το 1 – 2.

Οι φουτσαλιστές του Πανεπιστημίου Κύπρου ήξεραν πως έπρεπε να ισοφαρίσουν γρήγορα αφού σε διαφορετική περίπτωση ο αγώνας θα έπαιρνε την τροπή του πρώτου ημιχρόνου και κάτι τέτοιο δεν ήταν υπέρ τους. Στο 29′ ο Αντρέας Χατζηγεωργίου σημείωσε το 2 – 2, δίνοντας έτσι άλλο αέρα στην ομάδα. Πιέζοντας ασφυκτικά ο ίδιος παίκτης έβαλε μπροστά την ομάδα του στο 36ο λεπτό ενώ 2 λεπτά αργότερα σημείωσε χατ τρικ σκοτώνοντας όσες ελπίδες είχαν οι φιλοξενούμενοι. Η ομάδα του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου προσπάθησε με όσες δυνάμεις είχε να επιστρέψει στο παιχνίδι. Δεν τα έβαλαν λεπτό κάτω αλλά δεν έφτασαν σε κάποιο γκολ.

Πανεπιστήμιο Κύπρου (Αντρέας Καλλινίκου): Νικολάου Χ, Παπαναστασίου Α, Λιοτατής Ν, Καραπάκης Ε, Χατζηγεωργίου Α, Μωραΐτης Α, Κούτρας Ι.

Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (Δημήτρης Ελισσαίου): Ανδρέου Δ, Κακουλλής Μ, Χριστοφόρου Α, Μιχαήλ Α, Απόστολος Β.

Φωτογραφικό υλικό στη σελίδα μας στο Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending