fbpx

Μάθε πώς να φτιάχνεις εντυπωσιακές εικόνες ή φωτογραφίες για να τις χρησιμοποιείς παντού!

Η εικόνα παίζει σημαντικό ρόλο στα Social Media, ανεξάρτητα με τη σπουδή ή το μελλοντικό επάγγελμα που (θα) κάνεις.

Είτε θες να δημιουργήσεις γραφικά για μία παρουσίαση, είτε για να συνοδέψεις ένα άρθρο, η εικόνα είναι αυτή που θα δώσει ζωή σε ένα κείμενο.

Από τη στιγμή που τα Multimedia (Πολυμέσα) παίζουν κύριο ρόλο στο Internet, είναι σίγουρο πως θα θέλεις να ξέρεις πώς να τα κατασκευάζεις.

Μάθε πιο κάτω τους λόγους και τους τρόπους:

1
Δημιουργία εικόνων: Σημαντική και για εξεύρεση εργασίας

Οι γνώσεις για τη δημιουργία γραφικών μπορούν να σε βοηθήσουν σε πολλές καθημερινές εργασίες, όπως επίσης και στην αγορά εργασίας.

Υπάρχουν πολλοί εργοδότες που χρειάζονται άτομα να φτιάχνουν γραφικά αλλά δεν έχουν την πολυτέλεια να προσλαμβάνουν designers.

Αν έχεις αυτή τη δεξιότητα, θα κερδίσεις -αν μη τι άλλο- την προσοχή τους.

2
Πώς δημιουργείς; Εύκολα και απλά!

Ευτυχώς στις μέρες μας, με την τόσο πανικό που επικρατεί για τα Social Media, τα εργαλεία δημιουργίας γραφικών είναι ιδιαίτερα εύκολη και απλή διαδικασία.

Σε αντίθεση με το πολύπλοκο Photoshop, υπάρχουν online πολλές εναλλακτικές για να δημιουργείς εικόνες, infographics, παρουσιάσεις, ακόμη και Instagram Stories μέσω quotes!

3
Χρησιμοποίησε το Canva

Ένα πολύ γνωστό εργαλείο που κάνει ιδιαίτερα απλή την όλη διαδικασία είναι το Canva.

Το δυναμικό αυτό εργαλείο προσφέρει στη δωρεάν έκδοσή του πολλές επιλογές. Από εικόνες, γραμματοσειρές, σχήματα, μέχρι Illustrations, εικονίδια και γραφικές παραστάσεις.

Για να δημιουργήσεις την εικόνα σου, απλώς επιλέγεις τις διαστάσεις που επιθυμείς. Έπειτα, διαλέγεις ένα template ή κατασκευάζεις την εικόνα από την αρχή, χρησιμοποιώντας τα σχήματα και τα illustrations που προσφέρει.

Δες πιο κάτω:

Λίγη φαντασία να υπάρχει και το αποτέλεσμα είναι πολύ επαγγελματικό.

Επιπρόσθετα, υπάρχουν πολλά tutorials από το Canva, που μπορείς να εμπιστευτείς για να μάθεις το κάτι παραπάνω στη δημιουργία γραφικών.

Τέλος, μπορείς να πάρεις μια έτοιμη εικόνα που έχεις ήδη και να την επεξεργαστείς εκεί. Μπορείς να προσθέσεις διάφορα εικονίδια που θα την διαφοροποιήσουν και θα την κάνουν μοναδική.

Η κατασκευή εικόνων δεν είναι πια απαγορευτική για όσους δεν έχουν τις απαραίτητες γνώσεις

Με βασικές γνώσεις γραφιστικής που μπορείς να τις αποκτήσεις και από τα tutorials, μπορείς να κάνεις μοναδικές δημιουργίες.

Φτιάξε τις δικές σου μοναδικές εικόνες και μοιράσου τις με τους φίλους σου!

 

Δες επίσης: Αυτά είναι τα κόλπα που κάνουν τόσο εντυπωσιακά τα φαγητά στις φωτογραφίες!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending