fbpx

Το τζιν που έγινε sold out μέσα σε λίγα λεπτά!

Δε θα πιστεύεις τι jeans έβγαλε το TOPSHOP και έγιναν sold out από τα πρώτα μόλις λεπτά! Τα νέα clear jeans δεν μπορείς να τα βρεις πουθενά τώρα, πάρα την τιμή τους που αγγίζει σχεδόν τα €80! Και όταν λέω clear jeans εννοώ clear από πάνω μέχρι κάτω με εκείνο το διάφανο πλαστικό που χρησιμοποιούν όταν φτιάχνουν αδιάβροχα σακάκια!

Δες το εδώ:

Εμένα προσωπικά μου αρέσει, και όχι επειδή τα έκανε ένα brand που αγαπώ, αλλά επειδή σαν τζιν έχει ένα πολύ πρωτότυπο χαρακτήρα. Το TOPSHOP αποδεικνύει για ακόμα μια φορά ότι οι ιδέες που έχει είναι πολύ καινοτόμες!

Αν και εμένα δε με ενοχλεί όταν το βλέπω, πολλοί είναι αυτοί που “τρόλαραν” το συγκεκριμένο τζιν με διάφορα tweets και φωτογραφίες!


Αν και μου αρέσουν όπως είπα, θεωρώ ότι είναι δύσκολο να φορεθούν μιας και το συγκεκριμένο υλικό ακόμα και τώρα την άνοιξη θα είναι ανυπόφορο με την τόση ζέστη!

Ο μόνος χώρος που θα τα φορούσα θα ήταν ένα beach bar ή σε ένα event τώρα το καλοκαίρι που πλησιάζει η θάλασσα και από μέσα θα έβαζα ένα ιδιαίτερο μπικίνι bottom για να το κάνει ακόμα πιο ιδιαίτερο!

Εσύ θα τα φορούσες; 

 


Διάβασε επίσης: Σχεδίασε τα Adidas αθλητικά σου όπως τα φαντάζεσαι!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending