fbpx

Μάθε τους 5 απλούς τρόπους για να “σπάσει” επιτέλους η ρουτίνα στη σχέση σου!

Τον πρώτo καιρό όλα καλά, όλα ωραία. Ο καιρός περνά και εξακολουθούν να είναι όλα τέλεια.

Ωστόσο, είναι αναμενόμενο πως η ρουτίνα θα αρχίσει σιγά-σιγά να “ξεφυτρώνει” στη σχέση σου (χωρίς να σημαίνει απαραίτητα κάτι κακό). Μη σκας!

Εδώ θα βρεις 5 απλούς και εύκολους τρόπους που θα κρατήσουν τη σχέση σου μακριά από τη μονοτονία και τη μιζέρια (φτάνει να θυμάσαι τη λέξη – κλειδί: Αυθορμητισμός)!

Δες τους πιο κάτω:

1
Gaming Night

freepik.com

Αν ο σύντροφός σου ασχολείται με Play station/Xbox ή οτιδήποτε παρόμοιο, τότε μπορείς να οργανώσεις μια τέλεια βραδιά για αυτόν αλλά και για ‘σένα.

Πριν επιστρέψει στο σπίτι, φτιάξε την κατάλληλη ατμόσφαιρα:

  • Μπύρες (must),
  • μεζεδάκια (κατά προτίμηση τυριά  και αλλαντικά),
  • ετοίμασε και το αγαπημένο του παιχνίδι.

Είμαι σίγουρη πως θα ενθουσιαστεί, αφού δεν θα το περιμένει με τίποτα!

2
Θα πάρω το αμάξι μου

Freepik.com

 

Το ξέρω, οι βόλτες με το αυτοκίνητο σε τυχαίο προορισμό είναι λίγο κλισέ, στο χέρι σου όμως είναι να τις διαφοροποιήσεις! Μια συνηθισμένη μέρα, αντί να αφήσεις την σύντροφό σου να επιστρέψει μόνη από το πανεπιστήμιο ή τη δουλειά, προτίμησε να την πάρεις εσύ.

Μπαίνοντας στο αυτοκίνητό σου, δέσε της τα μάτια με ένα μαντίλι (ή οτιδήποτε άλλο να κάνουμε τη δουλειά μας). Αν και οι ερωτήσεις θα πέφτουν σύννεφο, εσύ καλύτερα να μην της δώσεις πολλές εξηγήσεις για να την κρατάς σε αγωνία.

Εν τω μεταξύ, στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου θα έχεις κουβέρτα ή σεντόνι, και το αγαπημένο σας ποτό (κρασί / μπίρες / βότκα / κ.τ.λ). Όταν φτάσεις στον ρομαντικό χώρο – που θα σκεφτείς από πριν (ύψωμα με θέα, αποβάθρα, βράχοι στη θάλασσα, κ.ο.κ.) – κατέβα και άσε την μέσα στο αυτοκίνητο με δεμένα μάτια.

Στρώσε κουβέρτες, ετοίμασε τα ποτά, βάλε και 2-3 κεριά και είσαι έτοιμος (την μουσικούλα μην ξεχάσεις)!

3
Αστυνόμος… Σαΐνης

Freepik.com

Παίξτε το παιχνίδι του κρυμμένου θησαυρού. Άφησέ του σημειώματα με γρίφους και καθοδήγησέ τον στο επόμενο στοιχείο.

Στο τελικό στάδιο μπορείς να είσαι εσύ το έπαθλο (εδώ χρειάζεται λίγη φαντασία), ή φρόντισε να γνωρίζεις τι έχει ανάγκη την συγκεκριμένη περίοδο και παρουσίασε το ως έπαθλο (αλλά επιμένω να είσαι εσύ)!

4
Μονοήμερο please!

Pexels.com

 

Αν έχετε πήξει στον καναπέ και στις ταινίες, κάντε ένα μικρό και ευχάριστο διάλειμμα. Δεν χρειάζονται ούτε πολλές μέρες ούτε πολλά χρήματα, μην αγχώνεσαι!

Εσύ και το ταίρι σου μπορείτε απλά να κάνετε μια εξόρμηση (κάπου οικονομικά) για ένα μονοήμερο. Μπες και ψάξε τις πιθανές επιλογές, κλείσε ένα όμορφο δίκλινο σε ένα εξοχικό apartment και απλά ανακοίνωσέ το στο κορίτσι σου (μην τη ρωτάς καν, δε θα στο αρνηθεί).

Αυτές οι πρωτοβουλίες με αυθορμητισμό αρέσουν, και θα δεις πως – έστω και για μια ημέρα – θα σας αναζωογονήσει.

5
Όρεξη να ‘χεις!

Freepik.com

Και καθώς πέφτουν οι διαφημίσεις στη μέση της ταινίας, διαπιστώνεις ότι έχεις πεινάσει. Θα μπορούσατε να πάρετε κάτι απ’ έξω, μα… για ξανασκέψου το. Δεν υπάρχει πιο αστείο πράγμα από το να τον βλέπεις να προσπαθεί να σε βοηθήσει καθώς εσύ δίνεις μάχη στην κουζίνα για να μαγειρέψεις.

Δώσ’ του μια ευκαιρία και σταμάτα να τον αποπαίρνεις λέγοντάς του φράσεις του τύπου “φύγε από τα πόδια μου με καθυστερείς, πρέπει να μαγειρέψω”. Άφησέ τον να βοηθήσει, θα έχει γέλιο, θα το δεις. Κλείστε την τηλεόραση και βάλτε δυνατά τη μουσική.

Βρείτε μια ωραία συνταγή από το StudentLife (Δες εδώ) και αρχίστε το γλέντι στην κουζίνα (τις μπύρες μην ξεχάσετε). Και στο τέλος, αντί να έχετε περάσει μια ακόμα βραδιά βλέποντας ταινία, θα θυμάστε το γέλιο που ρίξατε, αλλά και το νοστιμότατο (ευελπιστώ) φαγητό που φτιάξατε οι δυο σας! 😉

Όπως καταλαβαίνεις, είναι πάρα πολύ απλό να ξεδώσεις λίγο από τη ρουτίνα  στη σχέση σου!

Αρκεί να αφήσεις ελεύθερο τον αυθορμητισμό σου, χωρίς να διστάζεις να προτείνεις  ή να πραγματοποιήσεις οποιαδήποτε τρελή ιδέα σου έρχεται!

Εσύ έχεις καμιά καλύτερη ιδέα;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending