fbpx

Πήγαινε στην εκδήλωση του Πανεπ. Frederick για Υποτροφίες σπουδών, προγράμματα κατάρτισης και απασχόλησης νέων!

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για τις υποτροφίες, βοηθήματα και χορηγίες που προσφέρονται από δημόσιους και ιδιωτικούς Οργανισμούς και Υπηρεσίες της χώρας μας για σπουδές και προγράμματα κατάρτισης στην Κύπρο και στο εξωτερικό, καθώς και για τα σχέδια παροχής κινήτρων για άνεργους νέους, θα δοθούν με κάθε λεπτομέρεια, από τους αρμόδιους φορείς στην ειδική ενημερωτική εκδήλωση κοινωνικής προσφοράς που διοργανώνει το Πανεπιστήμιο Frederick στις 9 Μαΐου 2017, 17.00 – 20.00, στο ισόγειο του νέου κτιρίου του στη Λευκωσία (Γιάννη Φρειδερίκου 7, 1036, Παλλουριώτισσα).

Είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιείται μία τέτοιου επιπέδου εκδήλωση στην Κύπρο, και ο στόχος της είναι να αναδειχθούν οι σημαντικές δυνατότητες που υπάρχουν για να διεκδικήσει κάποιος νέος το μέλλον που ονειρεύεται. Ιδιαίτερα εποικοδομητική θα είναι η εκδήλωση αυτή για τελειόφοιτους μαθητές Μέσης Γενικής και Τεχνικής Εκπαίδευσης, για στρατιώτες, για νέους που επιθυμούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε μεταπτυχιακό επίπεδο, για άνεργους νέους, για γονείς.

Όλοι οι δημόσιοι και ιδιωτικοί Κοινωνικοί και Παραγωγικοί Φορείς, Δήμοι, Ιδρύματα, Σχολικές Εφορείες, Επιτροπές και Υπηρεσίες που παρέχουν υποτροφίες για σπουδές σε Κύπρο και εξωτερικό καθώς και επιχορηγημένα σχέδια και προγράμματα κατάρτισης και απασχόλησης, θα φιλοξενηθούν στο Πανεπιστήμιο Frederick και θα ενημερώσουν το κοινό για το σύνολο των ευκαιριών που προσφέρουν, απαντώντας σε όλα τα ερωτήματα των δικαιούχων.

Η πρωτοβουλία του Πανεπιστημίου Frederick γίνεται με τη συνεργασία των Υπουργείων Παιδείας και Πολιτισμού, Άμυνας και Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Πρώτης Κυρίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, Προέδρου του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης κας Άντρης Αναστασιάδου.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending