fbpx

Πήγαινε στο 2ο Open Day του Προγράμματος ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου!

Τη δυνατότητα περαιτέρω ενημέρωσης σχετικά με το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) του Πανεπιστημίου Κύπρου θα έχουν φοιτητές και επαγγελματίες μέσω της δεύτερης συνάντησης γνωριμίας (Open Day), κατά την οποία θα παρέχονται απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με το Πρόγραμμα.

Τo δεύτερο Open Day θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 9 Μαΐου 2017, από τις 17:00 μέχρι τις 19:00, στους χώρους του κτηρίου Αναστάσιος Λεβέντης της Πανεπιστημιούπολης, στην Αγλαντζιά. Εκεί θα βρίσκονται στη διάθεση του κοινού, οι Υπεύθυνοι του Προγράμματος, Καθηγητές, το Διοικητικό Προσωπικό και οι απόφοιτοι του Προγράμματος.

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) του Πανεπιστημίου Κύπρου χωρίζεται:

  • Στο Πρόγραμμα Μερικής Φοίτησης, με βραδινές διαλέξεις και συνολική διάρκεια δύο έτη. Το Πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε επαγγελματίες που αυτή τη στιγμή εργάζονται και επιθυμούν να βελτιώσουν τις ηγετικές και διοικητικές τους ικανότητες. Το Πρόγραμμα αυτό προσφέρεται σε δύο ακροατήρια, ένα στην Αγγλική και ένα στην Ελληνική γλώσσα.
  • Στο Πρόγραμμα Πλήρους Φοίτησης το οποίο προσφέρεται στην Αγγλική γλώσσα, διάρκειας ενός έτους.

Επισημαίνεται πως η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων για εισδοχή στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) του Πανεπιστημίου Κύπρου, για την ακαδημαϊκή χρονιά 2017-2018, λήγει στις 31 Μαΐου 2017.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου μπορείτε να αποταθείτε στο τηλέφωνο 22893600 ή στην ιστοσελίδα www.mba.ucy.ac.cy.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending