fbpx

Δες ποια είναι τα πιο διαδεδομένα ποτά που θα παραγγείλουμε όποτε θα βγούμε έξω!

Όποτε βγαίνουμε έιτε με παρέα, είτε με ένα φλερτ, σίγουρα θα παραγγείλουμε ένα ποτάκι με αλκοόλ (ή και όχι)!

Ποια είναι τα πιο διαδεδομένα ποτά τα οποία παραγγέλλουμε;

Εμείς έχουμε ψάξει και βρει τα πιο διαδεδομένα ποτά που παραγγέλλουμε όποτε θα βγούμε έξω:

1
Κρασί

Το παλιό καλό κρασάκι μας.  Το κρασί ειναι η πιο safe επιλογή που μπορούμε να έχουμε σε μια έξοδο. Επιπλέον, είναι και ένα ποτό που ανταποκρίνεται σε όλες τις οικονομικές δυνατότητες μας.

Προσοχή όμως, γιατί το κρασί είναι ύπουλο ποτό. Με δύο ποτηράκια θα γίνουμε φυσαρμόνικες και θα δημιουργήσουμε τη… δική μας μπάντα!

2
Μπύρα

Είτε μαύρη είτε ξανθή, δεν υπάρχει καμία διάκριση εδώ, οικονομικότατη σε ότι χρώμα και να την προτιμούμε. Επιπλέον της προσόν, δεν μεθάει εμάς τους ευαίσθητους στο ποτό, έτσι καταφέρνουμε να είμαστε νηφάλιοι σε όλη τη διάρκεια της εξόδου.

Κάθε ένας από εμάς που είναι λάτρης της μπύρας γνωρίζει καλά ότι μπορεί να συνοδεύσει τα burgers και τις τεράστιες μπριζόλες όπως επίσης και το καλύτερο… το γύρισμα της σούβλας. Συνεχίζουμε, με μπύρα βλέποντας αγώνες καθώς αυτή θα συνοδεύει τα αλμυρά μας σνακς.

3
Κοκτέιλ

Για εμάς τους εκκεντρικούς που δεν μπορούμε να ευχαριστηθούμε εάν δεν παραπονεθούμε ότι το ποτό μας ήταν αποτυχία, ένα κοκτέιλ είναι ότι πρέπει.

Το επιλέγουμε, ναι γιατί είμαστε σνομπ και high-class και όποιος γουστάρει. Ναι, είμαστε large, δεν λυπόμαστε τα ευρουλάκια μας, αφού ένα καλό κοκτέιλ αξίζει όλα τα λεφτά. 😉

Περνάμε όλη την νύχτα μας, παραγγέλνοντας μαργαρίτες και sex on the beach επιστρέφοντας άφραγκοι στο σπίτι.

4
Βότκα

Η βότκα είναι κάτι που πάει με όλα, όπως την coca cola. Τα πλείστα κοκτέιλ έχουν βάση τους την βότκα. Το πιο διαδεδομένο από αυτά είναι η βότκα-πορτοκάλι, άρωμα και ζάλι.

Η βότκα είναι ότι πρέπει για τις βραδινές μας εξόδους. Από την παρέα μας, η βότκα καταναλώνεται κυρίως από τις μοιραίες γυναίκες. 😉

5
Ουίσκι

Το ουίσκι με την σειρά του είναι για βαριούς τύπους, για όσους ξέρουν να πίνουν.  Είμαστε δυνατά ποτήρια και το δείχνουμε.

Το συνηθισμένο λάθος μας: Ουίσκι-κόλα…”Oh my god, what a kitsch“. Σκέτο με πάγο, είτε ξέρουμε να πίνουμε είτε όχι.

6
Ούζο ή Ζιβανία

Για εμάς τους παραδοσιακούς τύπους το ουζάκι ή η ζιβανία είναι ότι πρέπει!  Το ούζο και η ζιβανία είναι το ποτό του μεζέ και οι μερακλίδες το αγαπούν πολύ.

Δεν θα το δεις ποτέ να λείπει από τις εξόδους στα μερακλίδικα στεκάκια! Σε εσάς που πρώτη φορά θα δοκιμάσετε, συστήνουμε προσοχή.

7
Αναψυκτικό

Υπάρχουν και αυτά τα άτομα – κανένας μας δεν μπορεί να ταυτιστεί με εκείνους. Το κολπάκι λεμονάδα με soda, ποιος ξέρει ότι δεν είναι βότκα αυτό που έχει μέσα!

Και ξεμπερδεύουμε, έτσι απλά χωρίς κόμπλεξ.  Τέλειο ε; Αλλά μια μέρα, πού θα πάει; Θα μας ανακαλύψουν και αλοίμονό μας.

Εσένα ποιο είναι το αγαπημένο σου; Ψήφισε πιο κάτω!

Δες επίσης: Quiz – Ποιο ποτό ταιριάζει καλύτερα στον χαρακτήρα σου;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending