fbpx

Εταιρικό φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου διοργανώνει το ΤΕΠΑΚ!

Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου και το Σωματείο Δρομέων ΕΥ ΖΗΝ, έχοντας την υποστήριξη του Δήμου Λεμεσού, προκηρύσσουν τον εταιρικό φιλανθρωπικό αγώνα σκυταλοδρομίας 4 Χ 4km, που θα γίνει την Κυριακή, 28 Μαΐου 2017, με εκκίνηση και τερματισμό την Πλατεία Πανεπιστημίου και διαδρομή στην ακτή Ολυμπίων.

Ο αγώνας διοργανώνεται για πρώτη φορά και χαρακτηρίζεται από τέσσερις πρωτοτυπίες:
 έχει αφετηρία και τερματισμό την Πλατεία Πανεπιστημίου στο ιστορικό κέντρο της Λεμεσού,
 είναι αποκλειστικά εταιρικός-ομαδικός αγώνας,
 όλα τα έσοδα θα δοθούν σε κοινωφελή ιδρύματα της επιλογής των νικητών,
 είναι αγώνας σκυταλοδρομίας (4 δρομείς Χ 4km) με ομάδες αποτελούμενες από άνδρες και γυναίκες.


Η πρόσκληση συμμετοχής απευθύνεται σε ιδιωτικές εταιρείες, σε οργανισμούς δημοσίου δικαίου και σε άλλους οργανωμένους φορείς. Ο αγώνας, που απευθύνεται όχι μόνο σε έμπειρους αλλά και σε αρχάριους δρομείς, δεν είναι απλά άλλος ένας αγώνας δρόμου. Αποτελεί μια προσπάθεια ανάπτυξης και διάδοσης του τρεξίματος ως μέσου άθλησης, υγιεινού τρόπου ζωής, εκτόνωσης και ψυχαγωγίας, σε συνδυασμό με την εταιρική κοινωνική προσφορά.

Στο πλαίσιο της όλης εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί και παιδικός ατομικός αγώνας δρόμου 400μ, στο νοητό τετράγωνο ανάμεσα στους δρόμους Αρχ.Κυπριανού (Δημαρχείο), Αγ.Ανδρέου, Ιφιγενείας και Θέμιδος.

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Στόχος του αγώνα είναι η συνεισφορά σε κοινωφελείς σκοπούς, προκειμένου να επωφεληθούν συνάνθρωποι που έχουν ανάγκη τη βοήθεια μας. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα της επιλογής των 10 ομάδων που θα πρωτεύσουν.

 Μάθε περισσότερα για τον αγώνα εδώ

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending