fbpx

Οι τελικοί της ντροπής στην Ελλάδα! (video)

Μέσα σε ένα Σαββατοκυρίακο η Ελλάδα κατάφερε και πάλι να γίνει το επίκεντρο του κόσμου. Μόνο που αυτή τη φορά δεν είναι για καλό. Και δεν είναι καν για τα μνημόνια!

Το Σάββατο θα ξεκινούσε ο τελικός κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Λέω θα ξεκινούσε γιατί για ‘μένα δεν ξεκίνησε ποτέ. Ότι ξεκινά με φωτιές, τσακωμούς, πέτρες και αίματα δεν είναι γιορτή και δεν πρέπει καν να πανηγυρίζεται!

Αντί στις 8:30, το παιχνίδι ξεκίνησε στις 9. Βλέπετε είχαν δώσει λίγο χρόνο περισσότερο στους ανεγκέφαλους να παίξουν ακόμα λίγο με τη φωτιά και να δείρουν ένα δύο αντίπαλους οπαδούς ακόμα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, χαρά Θεού όπως και έξω από το γήπεδο. Αυτό που βλέπουμε τόσα χρόνια σε Ελλάδα και Κύπρο. Διαιτητές να μην μπορούν να αντέξουν το βάρος της σημαντικότητας του αγώνα και να το μετατρέπουν σε τσίρκο.

Η επόμενη μέρα βρήκε το Πανθεσσαλικό να μοιάζει με πεδίο πολέμου με τον μόνο που είναι χαρούμενος για αυτή την κατάσταση να είναι ο Αχιλλέας Μπέος αφού τα οικονομικά της υπόθεσης πήγαν πολύ καλά φαίνεται!

Αυτή είναι η σύνοψη του τελικού του κ*λου, με συγχωρείτε του Βόλου. Σαν να μην έφτανε αυτό οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού ένιωσαν προσβεβλημένοι από την κατάσταση αυτή και έτσι είπαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.

Πώς γίνεται οι άλλοι να τα κάνουν όλα λίμπα και αυτοί να χάνουν τη δόξα; Ο ΠΑΟΚ κέρδισε τον Ολυμπιακό στην έδρα του με 3 – 1 σετ, και πήρε το πρωτάθλημα Ελλάδος στο βόλεϊ αντρών.

Τότε κάποιοι “ευγενείς” φίλαθλοι του Ολυμπιακού θέλησαν να ρίξουν καρέκλες στο γήπεδο για να κάτσουν οι αντίπαλοι πετοσφαιριστές μιας και κουράστηκαν. Μαζί με τις καρέκλες έριχναν και διάφορα άλλα τα οποία λίγο κόντεψαν να δημιουργήσουν κάποια ζημιά σε κάποιον από τους αθλητές και πλέον να μιλούμε και για άλλες τραγωδίες.

Αυτά λοιπόν φίλοι μου, γι’ αυτό όσοι δεν είδατε κάποιο από τους τελικούς μπορείτε να δείτε τη ταινία “Planet of the Apes” που είναι σχεδόν τα ίδια.

Υ.Γ. 1: Θα ήθελα να συγχαρώ τις μάζες των οπαδών των πιο πάνω ομάδων που καταδίκασαν από την πρώτη στιγμή τα επεισόδια αυτά.

Υ.Γ. 2: Όπως είπε και ένας καλός φίλος και αθλητής του βόλεϊ στο Facebook: “Ντροπή σε εσάς που κάνετε επεισόδια το βόλεϊ ειναι ευγενές άθλημα ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος και μας κέρδισε δεν χρειάζεται να σπάτε το γήπεδο ζώα Ε ζώα” – Respect φίλε!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending