fbpx

EXPIRED – Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου & διεκδίκησε Cruise-trip στο Blue Lagoon και προϊόντα Gincosan® Brain!

Είναι περίοδος εξετάσεων και νιώθεις πως ο εγκέφαλος σου σε έχει εγκαταλείψει; Ή μήπως θέλεις να χαλαρώσεις μετά τις εξετάσεις πηγαίνοντας εκδρομή;

Αν χρειάζεσαι κάτι που θα ενδυναμώσει την προσοχή, τη μνήμη και τη συγκέντρωση σου και θα κάνει το διάβασμά σου πιο αποδοτικό, μην ανησυχείς. Σου βρήκαμε τη λύση!

Διεκδίκησε μοναδικά δώρα Gincosan® Brain μέσω του StudentLife:

 

1
Τι μπορείς να κερδίσεις;

  • 1 Μεγάλος Νικητής θα κερδίσει day trip με Cruise για 4 άτομα στο Blue Lagoon στην Πάφο. Το ταξίδι θα ξεκινά από το Λατσί και θα περιλαμβάνει 2 στάσεις για κολύμπι, Open Bar, μεσημεριανό buffet και πολλή διασκέδαση! (Νικήτρια: Νικολέτα Κακουλλή)
  • 2 Τυχεροί θα κερδίζουν κάθε εβδομάδα από ένα κουτί με 30 caps Gincosan® Brain αξίας €19,20 το καθένα.
  • Όλοι οι συμμετέχοντες κερδίζουν εκπτωτικό κουπόνι 20% για αγορά του Gincosan® Brain, με εξαργύρωση σε όλα τα φαρμακεία.

2
Tι είναι ακριβώς το Gincosan® Brain;

Το Gincosan® Brain είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που βελτιώνει τις λειτουργίες του εγκεφάλου, ενισχύοντας την προσοχή, τη μνήμη και τη συγκέντρωση (κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας συνδυασμό του Ginko biloba GK501 και του Panax ginseng G115®). 

Το Gincosan® Brain εισάγεται από την Marathon Trading και διατίθεται στα φαρμακεία χωρίς Ιατρική Συνταγή, στην τιμή των €19.20 (για 30 κάψουλες). Μάθε περισσότερα εδώ.

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending