fbpx

Aυτές είναι οι συμμετοχές της Eurovision 2017 που ξεχώρισαν οι αναγνώστες μας !

Ίσως παρακολούθησε κι εσύ ήδη τον 1ο Ημιτελικό της φετινής Eurovision.

Ίσως ψήφισες επίσης και στο poll σχετικά με τις συμμετοχές του φετινού διαγωνισμού. Τα αποτελέσματα του δείχνουν ένα ξεκάθαρο αποτέλεσμα!

Ποιες συμμετοχές ήρθαν πρώτες στις προτιμήσεις των αναγνωστών μας;

 

1
Κύπρος

Σίγουρα πολλοί είναι αυτοί που ανυπομονούν να δουν τον Hovig στη σκηνή! Με το 37%, είμαστε και εμείς περίεργοι να μάθουμε πώς θα τα πάει στο μεγάλο τελικό του Σαββάτου!

2
Όλες (και τις 42)

27% των αναγνωστών μας προφανώς δηλώνουν fans του ευρωπαϊκού αυτού θεσμού και ανυπομονούν να δουν και να ακούσουν όλες τις συμμετοχές!

3
Ελλάδα

Με 18%, δεν είναι και λίγοι αυτοί που θέλουν να δουν την πολυαγαπημένη Demy στη σκηνή του διαγωνισμού! Θα την απολαύσουμε στον τελικό!

4
Ιταλία

Το πολυσυζητημένο φαβορί του φετινού θεσμού συγκέντρωσε ένα 9%. Προφανώς, ως η ξένη συμμετοχή με τις περισσότερες ψήφους στο poll, έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον και των αναγνωστών μας!

5
Καμία

Ένα 6% του αναγνωστικού κοινού προφανώς δεν πρόκειται να παρακολουθήσει το διαγωνισμό (λογικό αν σκεφτούμε ότι παίζει και το Survivor τουλάχιστον απόψε!).

6
Βουλγαρία – Ρουμανία – Μαυροβούνιο

Μόλις το 1% των αναγνωστών μας προτιμούν αυτές τις 3 συμμετοχές! Για να δούμε, πόσο μακριά μπορούν να φτάσουν;

7
Ολλανδία

Οι 3 αδερφές από την Ολλανδία δεν έχουν κερδίσει την προτίμηση των αναγνωστών μας! Βέβαια θα τις απολαύσουμε στη σκηνή την Πέμπτη, στον 2ο Ημιτελικό!

Αυτά είναι τα αποτελέσματα του poll!

Να ευχηθούμε καλή επιτυχία και να στείλουμε όλη μας τη θετική ενέργεια τόσο στον Hovig όσο και στην Demy, οι οποίοι διεκδίκησαν αντίστοιχα εισητήριο για τον τελικό του Σαββάτου!

Εσύ συμφωνείς με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας;

 

Δες επίσης: Τα καλύτερα σχόλια που είδαμε στα Social Media για τον Α’ Ημιτελικό της Eurovision 2017!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending