fbpx

5 ιδανικές επιλογές χωρών για να διαλέξεις για Internship το καλοκαίρι!

Τελειώνεις τη φοιτητική σου χρονιά (ή και όχι) και είσαι στο ψάξιμο για να βρεις Internship; Σκέφτεσαι ίσως στο εξωτερικό;

Μάθε πως θα σου προτείνω 5 φανταστικούς προορισμούς, που αν τους επισκεφθείς, θα σου μείνουν αξέχαστοι!

Είτε προτιμάς τις τσουκτερές ή ηλιόλουστες χώρες, το μενού που σου έχω ετοιμάσει περιλαμβάνει γούστα όλων των ειδών που πραγματικά θα γουστάρεις!

Βάλε τη ζώνη σου και διάλεξε πιο κάτω!

 

1
Τσεχία – Πράγα

Μία από τις πιο μαγευτικές πόλεις στον κόσμο, μακριά από την τεχνολογία αλλά τόσο κοντά στην κλασική ζωή! Τα περισσότερα σπίτια είναι σκαλισμένα με ένα πανομοιότυπο τρόπο!

Η φύση ανθίζει γύρω στην πόλη και οι ποταμοί εμπλουτίζουν την ομορφιά της πόλης με το όμορφο χρώμα τους, κάνοντας τον κάθε επισκέπτη να παραμιλά!

2
Ιταλία – Φλωρεντία

Παρόμοια πόλη όπως η Πράγα είναι και η Φλωρεντία, μία κλασική πόλη, ιδανική για τους λάτρεις των μακαρονιών και της φύσης.

Η Φλορεντία σφύζει από  πρασινάδα κι από καθαρό αέρα, είναι πεντακάθαρη και μπορείς να απολαύσεις το περίπατο σου στο maximum! Φυσικά αν πας ποτέ Ιταλία, μην χάσεις την ευκαιρία να μάθεις και τη γλώσσα!

3
Aγγλία – Λονδίνο

Το Λονδίνο αν και τις περισσότερες φορές είναι συννεφιασμένο και βροχερό, σε προσκελύει με το δικό του τρόπο.

Η ομορφιά των κτιρίων, η διαφορετική ζωή των ανθρώπων, και η χαρακτηριστική τους προφορά δίνει μια διαφορετική πινελιά στη ζωή σου.

Αν σου αρέσουν τα “Fish-N-Chips” τότε, ασυζήτητα, στο Λονδίνο μπορείς να βρεις τα καλύτερα!

4
Κίνα – Πεκίνο

Θέλεις κάτι πολύ διαφορετικό από αυτό που ζεις τώρα; Τότε η απάντηση είναι απλή. Κίνα σου έρχομαι!

Για φαγητό  να τρως ρύζι κάθε μέρα, να ζεις ανάμεσα σε τόσο πληθυσμό και το κυριότερο να μην ξέρεις τι σου γίνεται σε ότι κι αν κάνεις. Εκτός φυσικά αν ξέρεις κινέζικα! Καλή τύχη αν πας!

5
Αμερική – Νέα Υόρκη

Αν είσαι το άτομο που του αρέσει η τεχνολογία, η μόδα και ότι είναι επίκαιρο, τότε η Νέα Υόρκη της Αμερικής είναι κομμένη, ραμμένη στα μέτρα σου.

Εκεί θα βρεις τα πάντα, αρκεί να έχεις και τα χρήματα να τα αγοράσεις. Αν πας ποτέ σου μην ξεχάσεις να περάσεις και από το Disneyland – για πολλούς είναι όνειρο ζωής!

Εσύ σε ποια χώρα θα ήθελες να πας για Internship; 😉

 

Δες επίσης: 5 extreme δραστηριότητες σε ελληνικούς προορισμούς για τις καλοκαιρινές σου διακοπές!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending