fbpx

Δες τι να φορέσεις στο πρώτο σου ραντεβού για να τον κερδίσεις!

Το καλοκαίρι πλησιάζει, το άγχος φεύγει κι εσύ είμαι σίγουρη ότι θα αναθεωρήσεις για κάποιες από τις σκέψεις που έκανες τώρα που είσαι πιο ξέγνοιαστη όσον αφορά τα προσωπικά σου!

Ίσως ένα ραντεβού μαζί του τελικά να μην είναι και τόσο άσχημη ιδέα! Δώσε του μια ευκαιρία και θα δεις πώς θα πάνε τα πράγματα! Φρόντισε όμως να τον εντυπωσιάσεις σε αυτό το πρώτο ραντεβού ή στο ραντεβού “συμφιλίωσης”!

Μην ανησυχείς για το πώς! Φρόντισα εγώ για εσένα! Έψαξα και σου βρήκα 4 ιδέες για το τι να βάλεις και να τον κερδίσεις!

Δες τις εδώ: 

1
Slip dress

Μια από τις πιο sexy επιλογές! Φρόντισε όμως να μην είναι και πολύ αποκαλυπτικό το φόρεμά σου! Μπορείς να βάλεις από κάτω ένα ωραίο άσπρο t-shirt αν δεν νιώθεις και πολύ άνετα!

Βάλε πέδιλα σε μαύρη ή μπεζ απόχρωση αν θα πάτε σε κάποιο εστιατόριο για φαγητό ή κάπου για ποτό! Τα μαλλιά σου αφησε τα κάτω και ίσια ή κάνε τα μια χαλαρή αλογοουρά με αφέλειες! Προτίμησε έντονα μάτια και πιο nude χείλη ή το αντίθετο!

2
Leather or Denim skirt

Αν θα πάτε κάπου πιο χαλαρά, πχ. cinema, τότε φόρεσε την denim ή την δερμάτινη φούστα σου με ένα άσπρο πουκάμισο και block heels για να είσαι άνετη.

Εγώ θα σου πρότεινα να βάλεις τα άσπρα flatform sneakers σου για να δημιουργήσεις ένα πιο girly outfit! Τα μαλλιά σου κάνε τα χαλαρά wavy και απλώς βάλε μπόλικη μάσκαρα και lipstick σε πιο γήινες αποχρώσεις για να φαίνεσαι natural, αλλά ταυτόχρονα sexy!

3
Jeans

Δε θα το σύστηνα για πρώτο ραντεβού. Αν όμως σου αρέσουν τόσο πολύ τα high waisted jeans σου γιατί κολακεύουν τις καμπύλες του κορμιού σου και θέλεις τα φορέσεις, τότε απλώς πρέπει να προσέξεις τι top θα επιλέξεις από πάνω.

Σου συστήνω να βάλεις off shoulder μπλούζα για να τονίσεις τη θηλυκότητά σου ακόμα και με το τζιν σου! Αν νιώθεις άνετα με κορμάκι τότε φόρεσε ένα μονόχρωμο off shoulder κορμάκι και θα κλέψεις τις εντυπώσεις! Μην ξεχάσεις τη ζώνη στη μέση που θα τονίσει ακόμη περισσότερο τις καμπύλες σου! Συνδύασε το με πέδιλα ή με heeled mules.

4
 Mini black dress

Και τώρα προχωρώ στην κλασική επιλογή που δεν είναι άλλη από το μαύρο mini φόρεμά σου! Η πιο safe και σίγουρη επιλογή που κερδίζει τις εντυπώσεις πάντα! Φρόντισε να κάνεις wavy τα μαλλιά σου ή ακόμα καλύτερα άφησε τα ίσια. Όσο πιο απλή στο πρώτο ραντεβού, τόσο το καλύτερο!

Εσύ τι λες θα πας εκείνο το πρώτο ραντεβού
που σκεφτόσουν τόσο καιρό;

 


Διάβασε επίσης: 5 tips στα ρούχα που επιλέγεις για να φαίνεσαι πιο αδύνατη! (Part 1)

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending