fbpx

Πανηγύρισε τον τίτλο με εφτάρα το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο!

Φιέστα τίτλου έστησε χτες το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου αφού επικράτησε στην τελευταία αγωνιστική του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Φούτσαλ Ανδρών του Πανεπιστημίου Λευκωσίας (7-2) τελειώνοντας το πρωτάθλημα αήττητο.

Έχοντας εξασφαλισμένο ουσιαστικά τον τίτλο από την περασμένη αγωνιστική, οι γηπεδούχοι μπήκαν φουριόζικα στο παρκέ θέλοντας να τελειώσουν από νωρίς το ματς. Έτσι, μέχρι το 11′ το σκορ ήταν στο 3-0 χάρη σε τέρματα των Αγγελή (4′), Κωνσταντινίδη (9′) και Αντρέου (11′).

Το πολύ γρήγορο προβάδισμα έφερε και χαλαρότητα στους πρωταθλητές με το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας να το εκμεταλλεύεται και να μειώνει άμεσα σε 3-2 (Θεοδώρου και Κουμπαρής οι σκόρερ). Στη συνέχεια και μέχρι την λήξη του ημιχρόνου, οι 2 ομάδες αναλώθηκαν σε παιχνίδι δύναμης με την κάθε μια να προσπαθεί να επιβληθεί της άλλης αλλά το σκορ να μην αλλάζει.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους οι πορτοκαλί θέλησαν να “σκοτώσουν” το παιχνίδι με τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων Βασιλείου να κρατά την ομάδα του στο παιχνίδι με τις αποκρούσεις του. Δεν θα ήταν υπερβολή να λεχθεί πως κάθε προσπάθεια των φουτσαλιστών του Φρίξου Πιερή σταματούσε στον κήπερ του Πανεπιστημίου της Μακεδονίτισσας.

Ένα οκτάλεπτο ξέσπασμα όμως (37′-45′) έφερε και 4 τέρματα για το Ευρωπαϊκό από τους Αγγελή, Κωνσταντινίδη, Μαλέκκο και Κρέκο με το παιχνίδι να παίρνει για τα καλά χαρακτήρα φιέστας για τους γηπεδούχους.

Έτσι, οι γηπεδούχοι έκλεισαν την σεζόν με τον καλύτερο τρόπο ενώ το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας προσπάθησε αλλά παραδόθηκε στις ορέξεις των πρωταθλητών τερματίζοντας το πρωτάθλημα στην τρίτη θέση.

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Χριστοφόρου Μ., Κωνσταντινίδης Α., Κρέκος Γ., Αβραάμ Η., Ασλαμαζίδης Γ., Αγγελή Α., Εφφέ Μ., Ανδρέου Α., Σακαρίδης Ε., Αχιλλέως Δ., Μαλέκκος Κ., Κυριάκου Λ.

Πανεπιστήμιο Λευκωσίας: Χριστοδούλου Σ., Χρυσοστόμου Α., Βασιλείου Μ., Πλατής Α., Κουμπαρής Γ., Βανέζης Χ., Θεοδώρου Σ., Sumarahof A.

Φωτογραφικό υλικό του αγώνα στη σελίδα μας στο Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending