fbpx

5 πράγματα που μπορείς να κάνεις αν ΔΕΝ δουλεύεις φέτος το καλοκαίρι!

Ίσως δεν βρήκες την κατάλληλη δουλειά για ‘σένα για το καλοκαίρι, ή θέλεις να αφοσιώσεις τον χρόνο σου για να βελτιωθείς σε κάτι που αγαπάς ή να μάθεις κάτι καινούριο – ή ίσως απλά θέλεις να ξεκουραστείς από όλους τους μήνες διαβάσματος.

Για οποιοδήποτε λόγο που δεν θα δουλέψεις το καλοκαίρι, τώρα θα έχεις περισσότερο χρόνο για τα πράγματα που άφηνες “on-hold” τόσο καιρό, να αποκτήσεις καινούριες εμπειρίες και να ενισχύσεις κάποιες δεξιότητες σου!

Πέρα από την διασκέδαση, για να μη βαρεθείς αυτό το καλοκαίρι, σου προτείνουμε κάποιες προτάσεις για να περνά δημιουργικά και χρήσιμα ο χρόνος σου – κάποια από αυτά θα βοηθήσουν και στο βιογραφικό σου!

Δες τις πιο κάτω:

 

1
Internship

Αν δεν είχες τον χρόνο για να συμμετάσχεις σε ένα Internship κατά τη διάρκεια των σπουδών σου, τότε το καλοκαίρι βρες ένα – είτε τοπικά είτε στο εξωτερικό, χωρίς απαραίτητα να σχετίζεται με τη σπουδή σου. Αν σχετίζεται ακόμη καλύτερα. Δες εδώ ιδέες!

Μπορείς να μάθεις κάτι καινούριο για αυτό που σπουδάζεις, να αποκτήσεις καινούριες εμπειρίες και ακόμα να αποκτήσεις λίγα χρήματα!

2
Μάθε κάτι καινούριο

Αν πάντα ήθελες να μάθεις για ένα συγκεκριμένο θέμα ή μια συγκεκριμένη δεξιότητα, τότε εκμεταλλεύσου τον ελεύθερο σου χρόνο για να μάθεις κάτι καινούριο!

Ίσως το καλοκαίρι είναι ο χρόνος που δεν θέλεις να βλέπεις το πανεπιστήμιο ούτε ζωγραφιστό, αλλά υπάρχουν πολλά χρήσιμα πράγματα να μάθεις έξω από αυτό.

Κάνε εγγραφή σε μια τάξη, κατέβασε μια εφαρμογή για να μάθεις κάποια ξένη γλώσσα, μάθε να μαγειρεύεις ή γράψου σε κάποιο θεατρικό ή χορευτικό όμιλο.

3
Εθελοντισμός

Ο εθελοντισμός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να γνωρίσεις άλλους ανθρώπους, να βοηθήσεις και να συμμετάσχεις σε ένα οργανισμό τον οποίο στηρίζεις! Επίσης, θα νιώθεις καλά και ωραία όταν βοηθήσεις και θα το διασκεδάσεις!

Ο εθελοντισμός θα είναι χρήσιμος και για το βιογραφικό σου και θα διαπιστώσεις πως θα το απολαύσεις – οποιονδήποτε οργανισμό διαλέξεις να βοηθήσεις.

4
Hobbies

Σκεφτόσουν εδώ και καιρό να μάθεις κιθάρα, πιάνο, χορό, ή οτιδήποτε άλλο αλλά δεν το έκανες ή το άφησες λόγω έλλειψης χρόνου;

Τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να το κάνεις!

5
Ταξίδεψε

Το καλοκαίρι είναι ο κατάλληλος χρόνος για να ταξιδέψεις και να εξερευνήσεις καινούρια μέρη!

Είτε πας κάπου μακριά, σε άλλη χώρα, είτε κάπου κοντά, να εξερευνήσεις τα χωριά, την φύση, να πας για κανένα camping ή hiking, επωφελήσου τον ελεύθερο χρόνο σου και ταξίδεψε!

Εσύ ποιο από τα πιο πάνω σκέφτεσαι να ξεκινήσεις σύντομα; 🙂

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending