fbpx

5 τύποι ανθρώπων που συναντάμε σε κάθε event του Σαββατοκύριακου!

Κάθε Σαββατοκύριακο που περιμένουμε πώς και πώς όλη την εβδομάδα, όλο και κάποια έξοδο θα έχουμε βάλει στο πρόγραμμά μας.

Μαζί με την παρέα μας θα προσπαθήσουμε να χαλαρώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο, μακριά από μαθήματα και διαλέξεις.

Βέβαια σε κάθε event, δεν θα είμαστε μόνο εμείς και η παρέα μας, αλλά και περιτριγυρισμένοι από ανθρώπους που θα φροντίζουν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους και δύσκολα θα περάσουν απαρατήρητοι.

Ας τους δούμε πιο κάτω:

 

1
Ο “εφέραν με, με το ζόρι”!

Είναι ο τύπος που θα δεις να κάθεται στην γωνιά του τραπεζιού έτοιμος να… κοιμηθεί. Δεν είναι εκεί από δική του επιλογή, αλλά επειδή επελλάναν τον οι παρέες του

Θα τον δεις συχνά να κρατά το κινητό του και να σκέφτεται πόσο ωραία θα ήταν να είναι στον καναπέ του σπιτιού του, μετρώντας τα λεπτά μέχρι να του πουν οι παρέες του το πολυπόθητο “άτε ρε, εφύαμε;“.

2
Ο ”πότης”

Αυτό τον τύπο, θα τον δεις να κρατά συνέχεια ένα ποτήρι και να κάνει cheers με ούλλο τον κόσμο! Το ένα ποτό γίνεται 2ο, 3ο, 4ο, 5ο και όταν του πεις “ρε κανεί, ήπιες πολλά“, θα σου απαντήσει με υφάκι “εν είδες τίποτε ακόμα“! 😉

Τελικά, θα καταλείξει να τον μαζεύουν οι φίλοι του από τα πατώματα, αφού προηγουμένως έγινε ρεζίλι μπροστά σε ολόκληρο το μαγαζί.

Ας ελπίσουμε τουλάχιστον πως δεν θα πιάσει τιμόνι στα χέρια του…

3
Τα “Fashion icons”

Είναι κυρίως κοπέλες αλλά θα δεις και κάποιους άντρες οι οποίοι βγήκαν έξω για να δείξουν -φυσικά- όλα τα νέα τους ψώνια.

Φαίνονται από χιλιόμετρα σασμένες στην τρίχα και να περπάτουν με στυλάκι που φωνάζει Δείτε με. Εν είμαι θεά;

Θα τις δεις να κάθονται προσεκτικά στο τραπεζάκι τους και να προσπαθούν να αναδείξουν όσο καλύτερα αυτό που φορούν, ενώ όταν τους πεις “αγάπη μα είσαι κούκλα σήμερα”, θα σου απαντήσουν με υφάκι: Αλήθκειααα;;; Μα εν τζιαι έκαμα τίποτε.

Ναι! Τίποτε… Απλά έφαες 4 ώρες μπροστά που τον καθρέφτη πριν να ερτεις.

4
Ο “κολλητσίδας”

Είναι ο τύπος που συνήθως θα έχετε κοινούς γνωστούς στην παρέα! Θα κάτσει δίπλα σου και θα αρχίσει να σου μιλά για ό,τι φανταστείς.

Θα θυμηθεί κουβέντες που το σχολείο, καταστάσεις με τους σειράες του στο στρατό, ενώ δεν θα παραλείψει τις λαφαζανιές… Εσύ βέβαια, δείχνε ενθουσιασμό, μην κακοκαρδήσουμε τον άνθρωπο.

Αν τύχει να συναντήσεις ένα τέτοιο τύπο σε μια από τις εξόδους σου εύχομαι καλή υπομονή! Προσπάθησε να τον δεις με θετικό μάτι και κάποτε πού θα πάει; Θα σιωπήσει!

5
Ο τύπος “εγώ είμαι τζιαι κανένας άλλος”

Ξεφυτρώνει από παντού! Πολλές φορές είναι και το αντίστοιχο της fashion icon, αλλά σε αντρικό! Θα προσπαθήσει να μειώσει όλους τους υπόλοιπους άντρες της παρέας, για να αναδειχθεί ο ίδιος και να αποδείξει με τον ύπουλο τρόπο του ότι είναι ο καλύτερος!

Θα τον δεις να χορεύει πάνω στα τραπέζια για να τραβά τα βλέμματα φυσικά… και αν είναι σε τρελά κέφια, μπορεί τζιαι να πετάξει τζιαι καμιά φανέλα!

Βέβαια, πάντα εμφανίζεται ο πελλός της παρέας που του απαντά με έξυπνες ατάκες και τον βάζει στη θέση του που τελικά έτσι μειωμένος και περίλυπος αποσύρεται…

Εσύ ποιον από τους παραπάνω τύπους βλέπεις πιο συχνά;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending