fbpx

5+1 spots για να φας brunch στη Λεμεσό και να το ευχαριστηθείς!

Όταν ακούς τη λέξη brunch, το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό είναι κάτι σχετικό με pancakes ή αν δεν είσαι τόσο του γλυκού σκέφτεσαι αυγά και μπέικον!

Και επειδή είμαι σίγουρη ότι τώρα άρχισες να γυρίζεις περισσότερο τα Σαββατοκυρίακα και πηγαίνεις σε διαφορετικές πόλεις για να απολαύσεις το brunch σου!

Γι’ αυτή την εβδομάδα σου βρήκα 5+1 brunch spots στην αγαπημένη Λεμεσό, για να πας να φας και να απολαύσεις!

Δες τα πιο κάτω:

Είναι ένας χώρος στον οποίο μπορείς να βρεις ανά πάσα στιγμή της ημέρας πρωινό, ενώ το brunch του θα σε εντυπωσιάσει ιδιαίτερα αν είσαι λάτρης του αυγού. Σου συστήνω να δοκιμάσεις Eggs Benedict μιας και είναι υπέροχα. Αν από την άλλη θέλεις και κάτι λίγο πιο γλυκό δοκίμασε pancakes με μέλι και blue berries και θα ξετρελαθείς!

Στο συγκεκριμένο μέρος θα βρεις αρκετά υγιεινά εδέσματα και χυμούς detox για όλους εμάς τους αθλητικούς τύπους #not!

Θα το βρεις στην Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 26, Λεμεσό, Δευτέρα – Παρασκευή 07:00-23:00, τηλ. 25354100

Ένας από τους κύριους λόγους για να επισκεφθείτε το The Cookhouse εκτός βέβαια από τη μοναδική του διακόσμηση  και το στυλ  είναι το  εξαίσιο μενού του και το  brunch  του που προσφέρεται όλη την ημέρα. Εδώ θα απολαύσεις μοναδικά πιάτα και συνδυασμούς που προκαλούν  μια εξαίσια αναταραχή στο στόμα.

Δοκίμασε τις τηγανίτες με mascarpone, βατόμουρα και maple syrup. Ενώ, αν σε πιάσει για τα καλά το μεσημεράκι μη διστάσεις να δοκιμάσεις το ψητό κοτόπουλο με τις σπιτικές πατάτες της Βομβάης,  ένα  πιάτο  το οποίο προσφέρει γεύσεις που δεν βρίσκονται εύκολα στη Λεμεσό.

Θα το βρεις στην Γλάστωνος 112, Λεμεσός, Τρίτη – Παρασκευή 07:30-16:00 / Σάββατο και Κυριακή 09:30-16:00, τηλ. 25 353434

Ένα πολύ ζεστό και σύγχρονο ταυτόχρονα μέρος, με εξωτικά φυτά το οποίο θα σε εντυπωσιάσει και θα σε κάνει να αισθανθείς σαν το σπίτι σου. Επισκέψου  αυτό το καταπληκτικό μέρος στη Λεμεσό και απολαύσε ένα καλό φλιτζάνι καφέ ή δύο εξαίσια σπιτικά παγωτά, τα οποία υπάρχουν στις πιο υπέροχες φανταστικές γεύσεις.

Μπορείς να επιλέξεις μεταξύ των παρακάτω: καραμέλα και σοκολάτα, βρώσιμα λουλούδια και σάλτσα φράουλας, κόκκινο πορτοκάλι, σάλτσα σύκων και choco φουντουκιών, μπισκότα και ρόδι… και  άλλα πολλά που ούτε το μυαλό σου δεν τα χωράει. Επίσης, μην ξεχάσεις την σπιτική ελληνική σπανακόπιτα και τα ολόφρεσκα γλυκά.

Θα το βρεις στην Ανεξαρτησίας 10, Λεμεσό, Δευτέρα – Παρασκευή 07:30-18:00, Σάββατο  και Κυριακή 8:30 – 18:00 τηλ.: 25222191

4
Βεράντα Καφέ- Μπιστρό

Ένα bistro café του οποίου η ατμόσφαιρα σε ταξιδεύει κατευθείαν στο Παρίσι. Tραπεζάκια από χρωματιστά μάρμαρα, λουλούδια σε βαζάκια, ωραία μουσική είναι λίγα από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν το café αυτό.

Χαρακτηριστικό του café είναι η μεγάλη εξωτερική του βεράντα με μια ιδιαίτερη και προσεγμένη διακόσμηση, εξού και το όνομα του! Όλα τα φαγητά έχουν σπιτικές γεύσεις αφού μαγειρεύονται εκείνην την ώρα από τους σεφ.

Θα το βρεις στην 25, Ολυμπίου, Omiros & Araouzos Tower, Limassol, Δευτέρα – Κυριακή 09:00-23:30, τηλ.: 25761801

5
Μάλλον Γλυκύς Παραδοσιακό Καφενείο

Αν θέλεις ένα παραδοσιακό πρόγευμα με τα όλα του: αυγά, «καπήρες» αλά κυπριακά, μέλι, ελιές μαύρες ή τσακιστές, και κυπριακό καφέ (όχι απαραίτητα κυπριακό), το καφενείο Μάλλον Γλυκύς είναι ο καταλληλότερος χώρος!

Τα τραπεζάκια και οι καρέκλες, είναι λες και κάθεσαι στην αυλή ενός χωριού, βρίσκεσαι όμως στα στενά δρομάκια του κέντρου της πόλης. Η εναλλακτική διακόσμηση, η έντεχνη μουσική και το μενού με τις παραδοσιακές γεύσεις το κάνουν να ξεχωρίζει.

Θα το βρεις στη Σαριπόλου, Λεμεσός, Δευτέρα – Κυριακή 09:00-01:00, τηλ. 25355325

6
Remezzo CafeResto

Λίγός καφές, λίγο θάλασσα και το αγόρι σου… ή μία καλή παρέα! Στο Remezzo μπορείς να τα έχεις όλα. Είναι ένα μοντέρνο café με θέα το παλιό λιμάνι της Λεμεσού όπου μπορείς να απολαύσεις ένα από τα καλύτερα πρωινά της πόλης με γεύσεις Θεσσαλονίκης.

Εδώ μπορείς να βρεις τα γνωστά αλμυρά και παραδοσιακά προϊόντα με την υπογραφή Τερκενλής, όπως μπουγάτσες, κρουασάν, τριγωνάκια κ.ά.. Οπόταν, έχεις ένα λόγο λιγότερο για ταξίδι στη Θεσσαλονίκη και έναν περισσότερο για επίσκεψη στο Remezzo!

Θα το βρεις στο Παλιό Λιμάνι, Λεμεσός, Δευτέρα – Κυριακή 09:00-24:00, τηλ.: 25 022372

Eσύ πού θα επιλέξεις να πας για brunch στην επόμενή σου έξοδο;

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending