fbpx

5 tips για να οργανώσεις το πιο αξέχαστο party γενεθλίων!

Κάθε χρόνος που περνά μας αφήνει όλο και και πιο σοφούς… Μαθαίνουμε λίγο καλύτερα τον εαυτό μας, τους γύρω μας, ζούμε τη ζωή μας στο έπακρον και κάνουμε ότι περνάει απο το χέρι μας για να είμαστε πιο ευτυχισμένοι και πιο υγιείς.

Aυτή τη χρονιά λοιπόν ήθελα να διοργανώσω ένα party – εκδρομή, ένα roadtrip γεμάτο όμορφες εικόνες για να δημιουργήσω ακόμα πιο όμορφες αναμνήσεις!

Μοιράζομαι λοιπόν μαζί σου 5 tips για να οργανώσεις κι εσύ το πιο αξέχαστο party γενεθλίων:

1
Ποιους να καλέσεις;

Κάλεσε τους πιο κοντινούς ανθρώπους σου με τους οποίους νιώθεις άνετα – νιώθεις ο εαυτός σου.

Ανθρώπους που πραγματικά θα χαρούν να σε δουν να χαμογελάς και θα σε κάνουν να νιώσεις υπέροχα, γιατί ξέρουν πόσο σημαντική είναι η μέρα αυτή για εσένα.

2
Μονοήμερο roadtrip

Απόκτησε για μια μέρα ενα Vintage Volkswagen Campervan και πήγαινε για ολοήμερο roadtrip – ταξίδεψε πίσω στο χρόνο και συγκεκριμένα στη δεκαετία του ’70 για να ζήσεις μοναδικές στιγμές, βγαλμένες από παλιά ταινία του σινεμά.

Ντύσου με την παρέα σου με bohemian στυλ και τόλμησε να βάλεις ένα υπέροχο στεφάνι από λουλούδια στα μαλλιά.

3
Διακόσμηση

Μπαλόνια, Μπαλόνια, Μπαλόνια – Δεν χρειάζεται ανάλυση επί του θέματος. Τα παιδιά ξέρουν τι κάνουν και απαιτούν τα μπαλόνια να πρωταγωνιστούν σε κάθε τους party!

Τα μπαλόνια κάθε χρώματος πολύ απλά θα σου υπενθυμίσουν ότι η ζωή δεν είναι μόνο μαύρο και άσπρο, αλλά ότι η πολυχρωμία είναι αυτό που την κάνει τόσο όμορφη και μοναδική!

4
Μουσική 

Κατέβασε από πριν σε ένα USB όποια μουσική σου αρέσει και κυρίως όσα τραγούδια ξέρεις να τραγουδάς εσύ και η παρέα σου – δεν πειράζει αν είστε παράφωνοι, η μέρα σας ανήκει!

Φρόντισε λοιπόν να ευχαριστηθείτε τη μέρα σας και άστε τους άλλους να λένε.

5
Φωτογραφίες και βίντεο

Σε κάθε οδικό ταξίδι λένε ότι σημασία δεν έχει ο προορισμός, αλλά το ίδιο το ταξίδι!

Κανόνισε λοιπόν ποιος θα αναλάβει το πολυτιμότερο μέρος του ταξιδιού – μιλάω για όλο αυτό το υλικό από φωτογραφίες και βίντεο που θα είναι εκεί για μια ζωή να σου θυμίζει τις περιπέτειες που βιώσες με την παρέα σου!

Ζήσε κι εσύ την πιο ξεχωριστή μέρα της ζωή σου όσο πιο όμορφα γίνεται! Κάνε αυτά που αγαπάς σήμερα – χωρίς να περιμένεις το αύριο γιατί πολύ απλά ο χρόνος τρέχει!

Η ζωή είναι ένα παραμύθι, μια ιστορία τόσο μοναδική για τον καθένα μας! Γράψε λοιπόν κεφάλαια γεμάτα χαμόγελα, γεμάτα όνειρα που βγαίνουν αληθινά και μικρές στιγμές της ζωής γεμάτες χρώματα! 🙂

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending