fbpx

5+1 περιστατικά δολοφονίας παιδιών που συγκλόνισαν την κοινωνία μας!

Η δολοφονία της μικρής Στυλιανής τις προηγούμενες μέρες από τον πατέρα της, επανέφερε στο προσκήνιο όσες φορές η κοινωνία έμεινε “άφωνη” από τις δολοφονίες παιδιών.

Είναι δυστυχώς ένα μέρος της εγκληματικότητας στην κοινωνία μας και οφείλουμε να γνωρίζουμε μέσω αυτών, και την απάνθρωπη όψη του ανθρώπου.

Δες πιο κάτω ακόμα 6 ιστορίες που παιδιά δεν στάθηκαν τόσο τυχερά στη ζωή τους:

1
19 Μαΐου 1983 – Αμερική

Η Diane Downs φτάνει στο νοσοκομείο του Σπρίνγκφιλντ με τα τρία της παιδιά πυροβολημένα στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου και η ίδια τραυματισμένη από σφαίρα στο αριστερό χέρι.

Παρόλες τις εικασίες της για επίθεση ληστή, τα δύο εναπομείναντα παιδιά κατέδωσαν την μητέρα τους. Όπως αποκαλύφθηκε, ο εραστής της, δεν ήθελε τα παιδιά της και η ίδια προσπάθησε να τα σκοτώσει. Καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη.

2
31 Δεκεμβρίου 1993 – Ελλάδα

Η εξαφάνιση του 6χρονου Νίκου Δουρή, δηλώθηκε από τους γονείς του, και το σώμα του Νίκου βρέθηκε σε μία αλάνα. Ο ιατροδικαστής αποφάσισε πως το παιδί είχε πεθάνει από ασφυξία ενώ είχε παρενοχληθεί και σεξουαλικά.

Ωστόσο, η αστυνομία υποψιάστηκε τον πατέρα του παιδιού, Μανώλη, ο οποίος και ομολόγησε. Καταδικάστηκε σε ισόβια αλλά μετά από 2 χρόνια αυτοκτόνησε στη φυλακή.

3
Δεκέμβριος 2011 – Κύπρος

Η ανάμειξη στην τοκογλυφία του Θεόδωρου Θεοφάνους και τα μεγάλα χρέη τον οδήγησαν στην δολοφονία της τρίχρονης Βικτώριας, της 24χρονης μητέρας της η οποία του υποσχέθηκε δανεισμό χρημάτων.

Σε παραλία της Γεροσκήπου βρέθηκαν τα δύο πτώματα με απόσταση 50 μέτρων, ενώ η γυναίκα ήταν έγκυος 4 μηνών. Η Βικτώρια είχε βιαστεί και κακοποιηθεί πριν την δολοφονία της.

Ήταν η πρώτη φορά στα κυπριακά δεδομένα που γνωρίσαμε ένα τόσο αποτρόπαιο έγκλημα και στον δολοφόνο, απεδόθη ισόβια φυλάκιση.

4
2014 – Ιταλία

Η Ιταλία και ο υπόλοιπος κόσμος, συγκλονίστηκαν από τη δολοφονία ενός τρίχρονου παιδιού από την ιταλική μαφία.

Ο παππούς του μικρού παιδιού είχε εμπλοκή σε εμπόριο ναρκωτικών και την πλήρωσε ο τρίχρονος εγγονός του.

5
Μάιος 2015 – Ελλάδα

Η εξαφάνιση και η δολοφονία της μικρής Άννυ, εξόργισε το πανελλήνιο. Ο ίδιος της ο ναρκωμανής πατέρας, την τεμάχισε, σκορπίζοντας την σε κάδους απορριμάτων στην Αθήνα, ανακατεύοντας τα σε φαγητά και δίνοντας τα στον… σκύλο.

Ο ίδιος έθεσε ως αιτία του φόνου τη ζήλια που έτρεφε, καθώς πίστευε πως η μητέρα της μικρής την αγαπούσε περισσότερο από τον ίδιο και θα τον εγκατέλειπαν στην Γερμανία.

Δολοφόνος θεωρήθηκε και ο φίλος-εραστής του πατέρα της Άννυ στους οποίους απεδόθηκε ισόβια κάθειρξη. Η μητέρα της αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

6
Ιανουάριος 2017 – Ελλάδα

Ο 6χρονος Μεχμεταλή Σεζάλ εξαφανίζεται και βρίσκεται βιασμένος και δολοφονημένος σε μία αποθήκη στην Κομοτηνή.

Δράστης ήταν ένας 15χρονος που με μία σοκολάτα αποπλάνησε τον εξάχρονο, τον βίασε, τον σταγγάλισε και τον κάλυψε με πανιά αφού ακόμα ήταν ζωντανός.

Ο κωφός δολοφόνος, τον πότησε και αλκοόλ, ενώ φαίνεται ο ίδιος να είχε κακοποιηθεί. Η ποινή του είναι 18 έτη φυλάκισης.

Η παγκόσμια κοινότητα, ήρθε αντιμέτωπη πολλές φορές με δολοφονίες μικρών παιδιών. Η ασφαλής και υγιής διαβίωση του κάθε παιδιού αποτελεί καθήκον του κάθε ανθρώπου!

 

Δες επίσης: Η πτώχευση της κοινωνίας μας δεν είναι μόνο οικονομική!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending