fbpx

3+1 shorts που δεν πρέπει να λείπουν από την γκαρνταρόμπα σου!

Τα shorts ίσως να είναι το κυριότερο item που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στην γκαρνταρόμπα της, το καλοκαίρι! Δεν μπορείς να κάνεις καλοκαίρι στην Κύπρο, χωρίς να έχεις shorts στην ντουλάπα σου!

Shorts υπάρχουν πολλά, εσύ όμως πρέπει να επιλέξεις εκείνα που θα κολακεύουν το κορμί σου και που ταυτόχρονα θα αναδείξουν το στυλ σου! Εγώ για να σε βοηθήσω, μπήκα και έψαξα όλους τα είδη shorts και σου βρήκα ποια είναι αυτοί που δεν πρέπει να λείπουν από την ντουλάπα σου.

Δες τα εδώ: 

1
High waisted shorts

Είναι το must-have των τελευταίων 5 καλοκαιριών! Είναι απίστευτα στυλάτα και μπορείς να τα φορέσεις με διάφορους τρόπους, ανάλογα με το look που θέλεις να δημιουργήσεις! Αν δεν έχουν πάνω τους ζώνη (βλ. εικόνα 1+2), τότε φρόντισε να βάλεις γιατί θα αλλάξει πολύ το όλο look!

2
Tailored shorts

Αγαπώ αυτα τα shorts! Κάνουν το outfit σου πολύ chic χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια! Συνδύασε μονόχρωμα tailored shorts με άσπρο top ή άσπρο πουκάμισο και block heels ή strap heels και είσαι πανέτοιμη για να βγεις για ποτό!

3
Skorts

Είναι τα shorts που είναι σαν “παντελονόφουστα“! Δεν ξέρω καν αν υπάρχει αυτή η λέξη, ξέρω όμως τι σημαίνει ????! Είναι τα shorts που δε φαίνονται ότι είναι shorts, αλλά φαίνονται ότι είναι φούστα. Είναι must-have για τα κορίτσια που θέλουν να δημιουργήσουν girly looks! Μπορείς να τα συνδυάσεις με μονόχρωμο crop top και gladiator sandals ή flatform slides από κάτω και είσαι έτοιμη!

4
Denim shorts

Καλοκαίρι χωρίς denim shorts δε γίνεται και αυτό είναι το μόνο σίγουρο! Όποια απόχρωση και να βάλεις σίγουρα θα είναι τέλεια τώρα το καλοκαίρι! Συνδύασε τα με το κατάλληλο top και τα άσπρα sneakers σου ή με αθλητικά slides και θα δημιουργήσεις super stylish looks!

Εσύ έχεις αυτά τα shorts στην γκαρνταρόμπα σου; 

 


Διάβασε επίσης: 3+1 τύποι παπουτσιών που σου δίνουν ύψος
(εκτός τακουνιών)!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending