fbpx

Αποσύρεται από την ενεργό δράση με δάκρυα ο Demichelis!

Μετά τους Lahm και Xabi Alonso, αποσύρεται από το ποδόσφαιρο άλλος ένας ποδοσφαιριστής που έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Bayern Munich.

Ο Martin Demichellis που σκορπούσε τον τρόμο στους αντίπαλους επιθετικούς σαν center back ανακοίνωσε πως θα σταματήσει το ποδόσφαιρο λόγω του ότι το σώμα του δεν μπορεί να ακολουθήσει σε τέτοιους ρυθμούς. Η αγάπη του για το ποδόσφαιρο τον κράτησε μέχρι τα 36 στα γήπεδα ενώ ο ίδιος ανακοίνωσε το τέλος του με δάκρυα στα μάτια.

Ο Demichelis ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στην River Plate ενώ κατηφόρισε στην Ευρώπη για λογαριασμό της Bayern Munich. Εκεί έκατσε 7 χρόνια κερδίζοντας 4 κύπελλα και 4 πρωταθλήματα Γερμανίας.

footballparadise.com

Έπειτα ταξιδεύει στην Ισπανία για λογαριασμό της Malaga για 2 χρόνια ενώ ο επόμενος χρόνος τον βρίσκει στην Atletico Madrid. Το 2013 ενσωματώνεται στην Manchester City, αφού βρίσκει και έναν παλιό γνώριμο, τον πρώην προπονητή του Manuel Pellegrini. Μένει για 3 χρόνια, κατακτά μια φορά την Premier League το 2014 και 2 φορές το League Cup το 2014 και το 2016.

Στις 10 Αυγούστου του 2016 ο Demichelis υπογράφει για 1 χρόνο στην Espanyol αλλά μετά από μόνο δύο εμφανίσεις φεύγει τον Ιανουάριο του 2017. Ο ίδιος ήδη νιώθει την κούραση στο σώμα του και έτσι το επόμενο συμβόλαιο του είναι 6μηνο. Επιστρέφει στη Malaga, μετρά 9 εμφανίσεις και ο ίδιος κουρασμένος πλέον, ανακοινώνει το τέλος του.

“Δεν αντέχουν πλέον τα πόδια μου και οφείλω να είμαι ειλικρινής απέναντι στο άθλημα. Χάνω τις δυνάμεις μου και την απόλυτη συγκέντρωσή μου στο ποδόσφαιρο. Θα είμαι για πάντα ευγνώμων για όσα έζησα στα γήπεδα”

Δες επίσης: Όλα όσα έγιναν στο τελευταίο παιχνίδι στο White Hart Lane! (pics & videos)

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending