fbpx

Portable printing: η νέα cool τάση για να εκτυπώνεις τις φωτογραφίες σου!

Την τελευταία δεκαετία ο αριθμός των φωτογραφιών που εκτυπώνονται έχει μειωθεί δραματικά, καθώς κυριάρχησε το digital photography. Διαβάζοντας τον τίτλο θα αναρωτήθηκες γιατί κάποιος να χρειάζεται ένα portable εκτυπωτή μιας και οι φωτογραφίες είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμες στο κινητό, στο tablet ή στον υπολογιστή;

H ανάγκη για εκτυπωμένες φωτογραφίες φαίνεται πως επιστρέφει! Η τεχνολογία σήμερα κάνει πολύ εύκολη τη συνδεσιμότητα των smartphones με άλλες φορητές συσκευές! Ταυτόχρονα, οι νέοι θέλουν να κρατούν τις αναμνήσεις τους στα χέρια τους ή να δημιουργούν photo albums!

Με τους φορητούς εκτυπωτές να έχουν μέγεθος κινητού τηλεφώνου, η εκτύπωση φωτογραφιών αρχίζει να γίνεται μέρος κάθε εμπειρίας! Η εκτύπωση μπορεί να γίνει οπουδήποτε και οποιαδήποτε στιγμή, φτάνει να έχεις το κινητό σου και τα κατάλληλα εκτυπωτικά χαρτιά.

Πιο κάτω σας παρουσιάζουμε τα χαρακτηριστικά του portable εκτυπωτή HP Sprocket, που όπως θα δείτε ξεχωρίζει για το μικρό μέγεθος και τον cool σχεδιασμό του! Με το slogan “Take a selfie. Share it. Hold it forever.” και το hashtag #reinventmemories, η HP σε παροτρύνει να αποκτήσεις τον portable, έξυπνο και fun εκτυπωτή.

Ο portable εκτυπωτής HP Sprocket είναι διαθέσιμος αποκλειστικά στα καταστήματα Bionic! Δες την τιμή του και παράγγειλέ τον σήμερα εδώ!

Δες στο πιο κάτω video πόσο διασκεδαστική μπορεί να γίνει η εμπειρία με τον HP Sprocket!

Η διαδικασία χρήσης του HP Sprocket είναι απλή:

  1. Βγάζεις φωτογραφία με οποιοδήποτε κινητό android ή iPhone ή iPod touch.
  2. Επεξεργάζεσαι τη φωτογραφία με το HP Sprocket app προσθέτοντας frames, emojis, text, stickers, φίλτρα για τέλειο αποτέλεσμα.
  3. Στέλνεις τη φωτογραφία στον εκτυπωτή ασύρματα μέσω bluetooth και την έχεις τυπωμένη σε μέγεθος 2*3 για να την προσθέσεις στην συλλογή σου. 

Βρες τον portable εκτυπωτή HP Sprocket στα καταστήματα και στη σελίδα της Βionic!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending