fbpx

3 μυστικά για τέλειο μαύρισμα φέτος το καλοκαίρι!

Ομοιόμορφο μαυρισμένο δέρμα, η επιθυμία κάθε γυναίκας αυτό το καλοκαίρι! Τα μπάνια έχουν αρχίσει και η ζέστη είναι εδώ για τα καλά! Είναι ο τέλειος καιρός για να αρχίσεις την ηλιοθεραπεία, πάντα με μέτρο εννοείται.

Δες τα πιο κάτω μυστικά για να το πετύχεις και εσύ: 

1
Απολέπιση

Related image

H νούμερο ένα συμβουλή για ένα όμορφο και ομοιόμορφο μαύρισμα είναι η απολέπιση. Με αυτήν, αφαιρείς τα νεκρά κύτταρα από το δέρμα. Με αυτό τον τρόπο προετοιμάζεις το “νέο στρώμα” δέρματος σου να μαυρίσει! Κάνε scrub σε όλο το σώμα μια μέρα πριν από την ηλιοθεραπεία.

2
Προστασία SPF

Image result for sunscreen face

Αν και εσύ νομίζεις πως βάζοντας λαδάκι χωρίς προστασία θα μαυρίσεις γρηγορότερα, τότε κάνεις λάθος. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να καείς και να ξεφλουδίσεις, αφήνοντας σημάδια μετά στο δέρμα σου.

Αντιθέτως, αν κάνεις ηλιοθεραπεία με ένα αντιηλιακό που έχει μέτρια προστασία θα έχεις ένα ομοιόμορφο μαύρισμα χωρις κοκκινίλλες και εγκαύματα.

3
Ώρες ηλιοθεραπείας 

Related image

To μυστικό για τέλειο μαύρισμα βρίσκεται και στις ώρες που επιλέγεις να κάνεις ηλιοθεραπεία.

Γενικά οι μεσημεριανές ώρες πρέπει να αποφεύγονται οπωσδήποτε, γιατί εκτός του ότι δε θα μαυρίσεις αλλά θα κοκκινήσεις περισσότερο, κάνει και κακό στο δέρμα και στην υγεία σου! Οι πιο πρωινές ώρες, αλλά ειδικά οι πιο απογευματινές είναι ιδανικές για να πάρεις ένα όμορφο μαύρισμα που διατηρείται!

Ακολούθησε τις πιο πάνω συμβουλές
και θα δεις διαφορά στο μαύρισμά σου!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending