fbpx
No menu items!
More

    70ο Φεστιβάλ Καννών 2017: Οι 5 εμφανίσεις που ξεχώρισα!

    Φέτος πραγματοποιήθηκε το 70ο Φεστιβάλ Καννών, στις Κάννες στην Γαλλία. Είναι ένας από τους σημαντικότερους διεθνείς διαγωνισμούς κινηματογράφου και διεξάγεται μια φορά τον χρόνο!

    Κάθε χρόνο όσοι και όσες θα παρευρεθούν στο φεστιβάλ ετοιμάζονται από μέρες πριν έτσι ώστε να λάμπουν εκείνη την μέρα! Όσο για το τι θα φορέσουν μπορεί να το ξέρουν και μήνες πριν, αφού συμφωνούν με σχεδιαστές τι θα βάλουν για να ξεχωρίσουν!

    Βέβαια φέτος με τα Insta-stories, βλέπαμε όλη την προετοιμασία που έκαναν οι celebrities για το φεστιβάλ! Φέτος ξεχώρισα 5 εμφανίσεις από την πρώτη μέρα του φεστιβάλ και θέλω να τις μοιραστώ μαζί σας!

    Δες τις εδώ: 

    1
    Bella Hadid

    Ξεχώρισε και σε αυτό το κόκκινο χαλί η Bella Hadid φορώντας μια custom made δημιουργία του Alexandre Vauthier, με μεγάλο σκίσιμο στα πόδια. Βέβαια αυτό που έκλεψε τις εντυπώσεις από το look της είναι το τεράστιο Bulgari κόσμημα που έβαλε στον λαιμό της. Πολλοί ήταν αυτοί που είπαν ότι θύμισε το κόσμημα από την ταινία του Τιτανικού!

    2
    Eva Herzigova

    Η Eva Herzigova ήταν από τις πιο chic εμφανίσεις που πέρασαν από το κόκκινο χαλί, φορώντας τo Roberto Cavalli φόρεμά της! Τα χρυσά lace up τακούνια της ταίριαξαν τέλεια με το φόρεμα. Αυτό που ξεχώρισε από το look της είναι τα διαμαντένια σκουλαρίκια της.

    3
    Emily Ratajkowski

    H Emily φόρεσε ένα μεταξωτό φόρεμα σε σαμπανιζέ χρώμα και Bulgari κόσμημα στον λαιμό. Όπως φαίνετα η έμπνευση για το hairstyle της και το μακιγιάζ της ήταν η Audrey Hepbur, αφού της έμοιαζε πάρα πολύ. Παρ’ όλα αυτά “κατηγορήθηκε” ότι τα μαλλιά, το μακιγιάζ στα μάτια της, το μεταξωτό φόρεμα με το μεγάλο σκίσιμο στα πόδια ηταν ίδια με αυτά που επέλεξε πέρσυ η Bella Hadid. Και δεν μπορώ να πω πως έχουν άδικο!

    4
    Coco Konig

    H ηθοποιός εντυπωσίασε στο κόκκινο χαλί φορώντας Ralph and Russo μαύρο see-through φόρεμα με embroidered λεπτομέρειες. Μου άρεσαν πολύ τα wavy μαλλιά της. Φαίνονταν πολύ φυσικά. Παρ’ όλα αυτά μπορεί να ήταν καλύτερα να έκανε κάτι πιο απλό στα μαλλιά μιας και ήταν αρκετά έντονη η παρουσία του φορέματός της.

    5
    Lara Lieto

    Το κορίτσι του Adrien Brody, Lara Lieto, ήταν πολύ όμορφη όπως πάντα. Βέβαια δεν ήταν και ό,τι πιο ωραίο αυτό που φόρεσε. Πάντως το μπούστο του σε σχήμα καρδιάς και η off shoulder τάση στον ένα ώμο την έκαναν ακόμα πιο sexy!

    Εσένα ποιο look σου άρεσε περισσότερο; 

     


    Διάβασε επίσης: Madwalk by Aperol Spritz – Οι 5 εμφανίσεις που ξεχώρισαν!

    Follow Us

    45,341FansLike
    11,539FollowersFollow
    17,400FollowersFollow
    1,070SubscribersSubscribe

    Trending