fbpx

Best looks: Οι πιο καλοντυμένοι αυτής της εβδομάδας!

Αυτή την εβδομάδα ξεχώρισα 3 άτομα που μπήκαν σε πολύ καλοκαιρινό mood και αυτό είναι πράγμα που φαίνεται από τα outfits τους!

Μην ξεχνάς ότι μπορούμε να εντοπίσουμε και το δικό σου fashionable outfit! Το μόνο που χρειάζεται είναι να μας κάνεις tag στις φωτογραφίες σου ή να χρησιμοποιήσεις το hashtag #studentlifetrends. Βέβαια αν είναι κλειδωμένο το profile σου στο Instagram τότε δε θα μπορούμε να δούμε τη δική σου φωτογραφία! Η φωτογραφία σου να μην είναι selfie, αλλά ολόσωμη!

Δες εδώ τα best looks αυτής της εβδομάδας:

1
Χριστίνα Καραγιάννη

Ένα πολύ ωραίο casual outfit, ιδανικό για βόλτα το απόγευμα! Η Χριστίνα πολύ σωστά συνδύασε τα μαύρα joggers της με άσπρη γραμμή στο πλάι, με ένα από τα δημοφιλέστερα t-shirts που γράφουν συνθήματα για τον φεμινισμό! Τα άσπρα sneakers της και τα στρογγυλά γυαλιά του ήλιου της ήταν αυτά που ολοκλήρωσαν το outfit της!

2
Γιώργος Χαραλάμπους 

Ένα πολύ καλοκαιρινό outfit από τον Γιώργο, ο οποίος έκανε έναν πολύ ωραίο συνδυασμό με μπεζ παντελόνι και άσπρο λινό πουκάμισο! Οι espadrilles του σε μπλε και μπεζ χρώμα ταίριαξαν απόλυτα με το υπόλοιπο outfit και μας βάζουν σε ένα πολύ καλοκαιρινό mood!

3
Gaby Michael

A post shared by Gaby Michael (@gaby.michael) on

Ένα πολύ cool και rock outfit από την Gaby η οποία φόρεσε see-through άσπρο top και από μέσα φαίνεται το γκρίζο αμάνικο top της με άσπρα γράμματα. Το βελούδινο choker στον λαιμό της ήταν αυτό που ταίριαξε τέλεια με το όλο look! Τα ασημένια sneakers της ήταν αυτά που έδωσαν την τελευταία πινελιά στο outfit και το ολοκλήρωσαν!

Δες κι εσύ τον εαυτό σου ανάμεσα στα weekly best looks,
χρησιμοποιώντας το hashtag,
#studentlifetrends!

 


Διάβασε επίσης: Best looks – Οι πιο καλοντυμένοι αυτής της εβδομάδας!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,400FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending