fbpx

Ανοικτή πρόσκληση συμμετοχής προς καλλιτέχνες στο Flying Away Art and Music Festival 2017!

9 χρόνια, 10 φεστιβάλ, κι ένα διάλειμμα ενός χρόνου, είχαν ως αποτέλεσμα τη μαγική συνάντηση εκατοντάδων δημιουργικών καλλιτεχνών, ταλαντούχων μουσικών, συγκροτημάτων και Djs, των οποίων η δουλειά εκτιμήθηκε από χιλιάδες επισκέπτες.

Για το Flying Away Art and Music Festival βέβαια, αυτό αποτελεί μόνο το ξεκίνημα ενός μεγάλου ταξιδιού που δεν φαίνεται να έχει τέλος.

Φέτος, το Flying Away Art and Music Festival κλείνει τον κύκλο των 10 φεστιβάλ και εξελίσσεται ανεβαίνοντας επίπεδο. Με τη διεξαγωγή του 11ου φεστιβάλ αρχίζει και επίσημα μια νέα εποχή για το Flying Away Art and Music Festival.

FLYING AWAY ARTMUSIC FESTIVAL
L E V E L E L E V E N /// 2017

Αυτή είναι μια ανοιχτή πρόσκληση για τους καλλιτέχνες που ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος φέτος στο φεστιβάλ! Αν είσαι ένας από αυτούς κι επιθυμείς να μοιραστείς τη δουλειά σου με το κοινό του Flying Away Art and Music Festival, δήλωσε συμμετοχή το συντομότερο, γιατί όπως ήδη γνωρίζεις, το φεστιβάλ μπορεί να φιλοξενήσει περιορισμένο αριθμό καλλιτεχνών.

Αγκαλιάζουμε όλες τις μορφές τέχνης: 

Ζωγραφική / Fine Art / Illustration / Installation / Γραφιστική / Φωτογραφία / Art & Craft / Σχεδιασμός Κοσμημάτων / Σχέδιο Μόδας / Performing Arts / Γλυπτική / Ταινίες Animation μικρού μήκους / Ντοκιμαντέρ / Video Art / Digital Art

Μας αρέσουν ιδιαίτερα τα μοναδικά και ιδιαίτερα μαγαζάκια που θέλουν να συμμετάσχουν και αισθάνονται ότι ταιριάζουν στον χαρακτήρα του φεστιβάλ, καθώς θέλουμε να γνωρίσουμε και να δούμε νέες συμμετοχές από άτομα και ομάδες καλλιτεχνών που δεν έχουν λάβει μέρος στις προηγούμενες διοργανώσεις του φεστιβάλ.

Πώς να δηλώσετε συμμετοχή

Οι καλλιτέχνες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο φεστιβάλ καλούνται να αποστείλουν τα στοιχεία τους, ονοματεπώνυμο, αριθμό τηλεφώνου, μαζί με δείγμα δουλειάς τους και ένα μίνι βιογραφικό καθώς και μια περιγραφή για τους ίδιους και τη δουλειά τους στην ακόλουθη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@flyingawayfestival.com .

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις συμμετοχής τους έως τις 14 Ιουνίου. Μετά την παραλαβή της υποβολής ενδιαφέροντος συμμετοχής του κάθε καλλιτέχνη, η ομάδα του Flying Away Festival θα επικοινωνήσει μαζί σας για να συζητήσουμε περαιτέρω λεπτομέρειες.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήσετε μαζί μας στο: 7008 7171

FLYING AWAY ARTMUSIC FESTIVAL
L E V E L E L E V E N /// 2017

Θα σε δω στο Γήπεδο! x

When You Dream There are no Rules People Can Fly

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending