fbpx

Τα 5+1 πιο hot αυτοκίνητα του 2017!

Αυτή τη χρονιά παρουσιάστηκαν πολλά αυτοκίνητα στις εκθέσεις αυτοκινήτων ανά το παγκόσμιο.

Εμείς επιλέξαμε, αυτά που πιστεύουμε ότι θα μας απασχολήσουν περισσότερο, τόσο για τις επιδόσεις τους, όσο και για την εντυπωσιακή τους εμφάνιση!

1
McLaren 720S

Παρουσιάστηκε στην Έκθεση της Γενεύης και θα αποτελέσει το διάδοχο της 650S. Η McLaren επανέρχεται ανανεωμένη, με νέο κινητήρα (αντί 3.8 λίτρα πλέον είναι 4 λίτρα), και 710 ίππους.

Η αεροδυναμική του αυτοκινήτου αλλά και η πρωτοποριακή οθόνη του οδηγού είναι τα highlights του μοντέλου.

2
Mercedes AMG GT-R

Η Mercedes πρόσθεσε στην γκάμα της ένα αυτοκίνητο πίστας. Το “τέρας της πράσινης κόλασης”, βασισμένο στο αμάξωμα της AMG GT, έρχεται με 585 ίππους, 8 drive modes και εκκωφαντικό ήχο.

Ένα αυτοκίνητο που “γεννήθηκε” στη θρυλική πίστα της Nurburgring (η “πράσινη κόλαση” της Γερμανίας) πετυχαίνοντας τον 8ο καλύτερο γύρο της πίστας που έγινε ποτέ!

3
Lamborghini Aventador S

Μετά από 6 χρόνια, η Lamborghini αποφάσισε να ανανεώσει το Aventador, ένα μοντέλο που αλλάξε τη φιλοσοφία για το τι εστί supercar.

Τώρα με 740 ίππους, four wheel steering (στρίβουν και οι πίσω τροχοί ελάχιστα για υποστήριξη) και γρηγορότερο gearbox, κατάφεραν να προσθέσουν την φρεσκάδα που χρειαζόταν.

4
Lamborghini Huracan Performante

To νέο special μοντέλο της Lamborghini μαγνήτισε τα βλέμματα στη Γενεύη αφού η εταιρεία κατάφερε να κάνει ακόμη πιο εντυπωσιακή την Huracan.

Πλέον με το νέο είδος carbon fiber, compressed, μεγάλη αεροτομή στο πίσω μέρος και δύο μεγάλες εξατμίσεις προς το κέντρο, έγινε πιο hardcore από ποτέ. Κατέχει το ρεκόρ, ταχύτερου αυτοκινήτου παραγωγής στην πίστα της Nurburgring!

5
Ford GT

Η αμερικανική μάρκα μετά το 1964, που βγήκε το πρώτο Ford GT40, παρουσίασε τον διάδοχο του.

Το νέο GT είναι εξοπλισμένο με κινητήρα V6 3.5 λίτρων αποδίδοντας 647 ίππους, και επιταχύνει στα 100km/h μέσα σε 3 δευτερόλεπτα. Το τιμόνι του, με τα 18 κουμπιά, θα το ζήλευε και ο καλύτερος πιλότος της Formula 1!

6
Porsche 911 GT3

Η Porsche παρουσίασε την GT3 της γενιάς 991.2, με 4λιτρο κινητήρα και 493 ίππους. Ένα αυτοκίνητο, που είναι κατά πολλούς, ένα από τα καλύτερα μοντέλα που παρουσίασε ποτέ η εταιρία.

Ωστόσο, αν θέλεις να αποκτήσεις το μοντέλο, εκτός από 200 χιλ. ευρώ που πρέπει να ξοδέψεις, θα πρέπει να περιμένεις μέχρι το 2018 γιατί αυτά του ’17 είναι ήδη sold out!

Εσένα ποιο σε εντυπωσίασε περισσότερο;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending