fbpx

Ξεκινάει το Final 4 Κυπέλλου Χάντμπολ ΟΠΑΠ Ανδρών!

Όλα είναι έτοιμα για την έναρξη των αγώνων του κυπέλλου χάντμπολ ΟΠΑΠ ανδρών.

Οι 4 ομάδες που θα αγωνιστούν στο Final 4 είναι η πρωταθλήτρια ομάδα του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, η ομάδα με τα περισσότερα κύπελλα ανδρών (20) Α.Σ.Σ.ΣΠΕ Στροβόλου, η ομάδα που κατέκτησε τη 2η θέση στο πρωτάθλημα Παρνασσός Στροβόλου και το Κέντρο Νεότητος Αγίων Τριμιθιάς.

Έχοντας υπόψη τα πιο πάνω στατιστικά όλες οι ομάδες διεκδικούν με κάθε σοβαρότητα τον τίτλο και αναμένεται να παιχτούν ωραία και δυνατά ντέρμπι ανάμεσα στους διεκδικητές.

Η ομάδα του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου αντιμετωπίζει στις 18:00 τον Παρνασσό Στροβόλου και θα κυνηγήσει τη νίκη αφού αναζητεί τη ρεβάνς στον τελικό, όπου έχασε πέρσι από την Α.Σ.Σ.ΣΠΕΣ.

Στις 20:00 η Α.Σ.Σ.ΣΠΕ Στροβόλου αντιμετωπίζει το Κ.Ν. Αγ. Τριμιθιάς και θα κάνει τα πάντα για να φτάσει στον τελικό αφού μια ομάδα με την ιστορία της δεν μπορεί να κλείσει τη χρονιά χωρίς να διεκδικήσει κάτι.

Και οι δύο αγώνες θα διεξαχθούν στο κλειστό γήπεδο του Αγίου Δομετίου ενώ ο Μεγάλος Τελικός θα διεξαχθεί την Κυριακή 21/5 στο στάδιο Τάσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία στις 18:00 και θα μεταδίδεται απευθείας από την τηλεόραση του ΡΙΚ.

Ο ΟΠΑΠ Κύπρου, το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, η Murphy’s Pub, η Petrolina Cyprus και η εταιρεία Pissis είναι οι κύριοι χορηγοί της γιορτής αυτής ενώ άπαντες είναι έτοιμοι να προσφέρουν θέαμα σε όσους παρευρεθούν στα γήπεδα.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending