fbpx

Εσύ τι θα κάνεις αυτό το καλοκαίρι;​ Ταξίδεψε για εθελοντισμό 6 εβδομάδων!

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, η AIESEC ξεκίνησε τις αιτήσεις για την καλοκαιρινή περίοδο, για το πρόγραμμα Global Volunteer.

Τι είναι το Global Volunteer;

Το Global Volunteer είναι μία πολυπολιτισμική εμπειρία εθελοντισμού σε άλλες χώρες διάρκειας 6 εβδομάδων για νέους που θέλουν να αναπτύξουν τον εαυτό τους και την κοινωνία γύρω τους μέσα από τα προγράμματα.

Πόσοι έλαβαν μέρος τα τελευταία χρόνια;

Τα τελευταία 2 χρόνια, 500 νέοι από όλη την Ελλάδα συμμετείχαν στο πρόγραμμα και είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν άλλες κουλτούρες, να κάνουν φίλους από όλο τον κόσμο, να προσφέρουν εθελοντικά σε σχολεία ή ΜΚΟ και να αναπτύξουν τον εαυτό τους.

Επιπλέον, μέσα από τη συμμετοχή στο πρόγραμμα, οι νέοι έχουν την ευκαιρία να συμβάλλουν ενεργά στην επίτευξη των 17 Παγκόσμιων Βιώσιμων Στόχων του ΟΗΕ όπως για παράδειγμα Ποιοτική εκπαίδευση, ισότητα φύλων, τέλος της φτώχειας.

Μέσα από την αλληλεπίδρασή με τα παιδιά ανακάλυψα νέα πράγματα για ‘μένα, τι θέλω να κάνω πραγματικά στη ζωή μου και κυρίως απέκτησα το θάρρος όταν γύρισα Ελλάδα να κυνηγήσω τα όνειρά μου.” – Μαρίνα (συμμετοχή στην Ιταλία το προηγούμενο καλοκαίρι).

 

Μάθε περισσότερα!

Επισκέψου την ιστοσελίδα και μάθε παραπάνω πληροφορίες για το πρόγραμμα  και κάνε την αίτηση για να συμμετάσχεις στο πρόγραμμα μέχρι τις 31/5. Γίνε ο επόμενος Global Volunteer!

Μη χάσεις την ευκαιρία να αναπτυχθείς, να δημιουργήσεις, να διδάξεις και να ταξιδέψεις!

Η AIESEC είναι ο μεγαλύτερος παγκόσμιος οργανισμός νέων που επηρεάζει θετικά την κοινωνία, μέσα από την ανάπτυξη των ηγετικών χαρακτηριστικών τους.

Με παρουσία σε πάνω από 126 χώρες και ένα δίκτυο 70.000 alumni, η AIESEC αποτελεί ένα παγκόσμιο δίκτυο νέων, με θέληση, ενθουσιασμό και ικανότητες να αποτελέσουν φορείς και καταλύτες θετικής αλλαγής για την κοινωνία.

Η AIESEC in Greece τώρα και στην Κύπρο!

Μετά από 60 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα, η AIESEC in Greece παίρνει την πρωτοβουλία και ξεκινάει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για να φέρει και στην Κύπρο το οργανισμό, που σκοπό έχει την Ειρήνη και τη Μεγιστοποίηση των ανθρώπινων δυνατοτήτων.

Η απάντηση στην ερώτηση “Γιατί στην Κύπρο;” είναι η ίδια όπως και για κάθε άλλη χώρα στην οποία εδρεύει ο οργανισμός!

H AIESEC είναι για όλους και η σημερινή κοινωνία χρειάζεται νέους που θα οραματίζονται ένα καλύτερο αύριο, με τη διαφορά ότι θα κάνουν τα λόγια τους πράξεις και θα αγωνιστούν για τους στόχους τους.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending