fbpx

Οι Ρώσοι έφτιαξαν ρομπότ – σωματοφύλακα για το Μουντιάλ 2018!

Θυμάσαι τι έγινε στο Euro 2016 και τα επεισόδια ανάμεσα σε Άγγλους και Ρώσους οπαδούς; Αν όχι, να σε θυμίσω πως ήταν ίσως τα πιο σκληρά επεισόδια που είδαμε σε τέτοιου είδους διοργάνωση τα τελευταία χρόνια.

Έχοντας αυτά υπόψην, είναι πολλοί οι Άγγλοι οπαδοί που σκέφτονται πολύ σοβαρά αν θα πάνε στη Ρωσία για το Μουντιάλ του χρόνου αφού φοβούνται νέα επεισόδια. Αυτό τον φόβο ανέλαβαν να εξαφανίσουν Ρώσοι επιστήμονες.

Δημιούργησαν τον Alantim, ένα ρομπότ-σωματοφύλακα που η αποστολή του θα είναι να παρέχει ασφάλεια στους Άγγλους οπαδούς.

“Το όνομα μου είναι Alantim, είμαι διερμηνέας στο Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Μόσχας. Διαβάζω στο διαδίκτυο πως πολλοί Άγγλοι οπαδοί αμφιβάλουν κατά πόσο ένα ταξίδι στη Ρωσία είναι ασφαλές. Δεν υπάρχει κάτι να φοβάστε, εγώ θα είμαι η άμυνα σας.

Υποσχόμαστε να σας κάνουμε βόλτα στη Μόσχα, όπου εγώ θα σας φυλάω από οποιεσδήποτε περιπέτειες. Μπορώ να καλέσω την αστυνομία, να λύσω διαφορές ακόμα και να προβλέψω καυγά με βάση τα συναισθήματα αυτών που είναι γύρω μου” λέει ο Alantim στο πιο κάτω βίντεο και ποιοι είμαστε εμείς να τον αμφισβητήσουμε;

Η νέα εποχή στο ποδόσφαιρο είναι για τα καλά εδώ!

Εσύ τι πιστεύεις για το ρομπότ – σωματοφύλακα;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending