fbpx

Μάθε τα πάντα για τους αγώνες δρόμου που διοργανώνονται στο Τρόοδος!

Μοναδικές στιγμές αναμένεται να ζήσουν οι δρομείς στην αθλητική εκδήλωση που διοργανώνει το σωματείο δρομέων Δρό.Με.Α. Racing με εκκίνηση και τερματισμό την πλατεία Τροόδους, την Κυριακή, 11 Ιουνίου.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει τον 1ο ορειβατικό μαραθώνιο ‘Garmin Cyprus Troodos Marathon – 2017’, τον ‘8ο Ice Power Troodos Green Race 2017 – 15 km’, το φιλανθρωπικό αγώνα ‘5-km Nutribakes Pine-Tree Charity-Run’ και τον παιδικό αγώνα 600 m.

Οι διαδρομές των αγωνισμάτων διασχίζουν τα φυσικά μονοπάτια της φύσης περιμετρικά του Τρόοδους με μοναδική και πανοραμική θέα. Τόσο στο μαραθώνιο, όσο και στα 15 χλμ, οι δρομείς θα πατήσουν στο ψηλότερο σημείο της Κύπρου τρέχοντας πάνω από τα σύννεφα!

Στόχος του αγώνα είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού μέσω του αθλητισμού για μία πιο οικολογική συνείδηση αναφορικά με την προστασία των δασών της Κύπρου αλλά και η φιλανθρωπική προσφορά. Παράλληλα, δημιουργούνται ευκαιρίες αθλητισμού αναψυχής στο φυσικό περιβάλλον.

Η όλη εκδήλωση θα έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα ενισχύοντας το φιλανθρωπικό οργανισμό Fun Raising.

Δικαίωμα συμμετοχής στους ορειβατικούς αγώνες δρόμου (μαραθώνιος και 15 χλμ), οι οποίοι έχουν αυξημένο βαθμό δυσκολίας λόγω της ιδιομορφίας του εδάφους αλλά και του μεγάλου υψομέτρου, έχουν άτομα από 18 ετών και άνω.

Οι εγγραφές των αγωνισμάτων θα γίνονται μόνο διαδικτυακά για τον μαραθώνιο τα 15 και τα 5 χλμ, μέσω της ιστοσελίδας της Δρό.Με.Α Racing: www.dromearacing.com.

Για τον παιδικό αγώνα οι εγγραφές θα γίνονται επί τόπου τη μέρα του αγώνα.

Μέγας Χορηγός του μαραθωνίου είναι η Garmin Cyprus, του αγώνα των 15 χλμ το Ice Power Cold Gel και του φιλανθρωπικού αγώνα 5 χλμ η Nutribakes.

Μέγας Χορηγός της Δρό.Με.Α Racing 2017 είναι η Cablenet. Η εκδήλωση υποστηρίζεται από τον ΚΟΑ και την Webarts και είναι υπό την αιγίδα της ΚΟΕΑΣ.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending